Ο Άρης για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου σήμερα (20:00) στην Μίκρα!

Στην μάχη για το εισιτήριο στα φάιναλ φορ του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών ρίχνεται η γυναικεία ομάδα του Άρη σήμερα Τετάρτη (26/02, 20:00) στο κλειστό της Μίκρας απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. με τη Θέτιδα στο κλειστό της Μίκρας, στο ίδιο γήπεδο Άρης και Αίαντας Ευόσμου θα διεκδικήσουν και αυτοί το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του κυπέλλου.

Για το πρωτάθλημα, ο Άρης συνεχίζει να παλεύει για την τέταρτη θέση και τα πλέι οφ, ενώ αντίθετα ο Αίας θα παλέψει για την παραμονή του μέσω των πλέι άουτ. Για την 10η αγωνιστική της Volleyleague ο Άρης είχε νικήσει με 3-0 σετ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε Live streaming από το κανάλι του Άρη στο youtube (Aris women volleyball).

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Ψύχος, Κουτσοκώστας, Γραμματεία: Εμμανοηλίδου.

Ο αγώνας είναι ξεχωριστός όμως, μια και όπως έχει ενημερώσει το κιτρινόμαυρο τμήμα: “Η αναμέτρηση, εκτός από κρίσιμη για ένα μεγάλο μας στόχο, θα έχει και ανθρώπινο χαρακτήρα. Τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα διατεθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του Στέφανου Σιούμη, επί σειρά ετών μέλους του συνδέσμου  φιλάθλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες», ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2019. Αντί εισιτηρίων, θα διατίθενται κουπόνια των 5 ευρώ, στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (έως τις 15:30) και φυσικά στην είσοδο του κλειστού της Μίκρας”.

Tα άλλα ζευγάρια:

Μίκρας 16.00: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Σ.Π. Θέτις

Θήρας 19.30: Α.Ο. Θήρας – Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 20.45: Α.Ε.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

To Top