ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης για την τιμή και τη φανέλα κόντρα στην ΑΕΚ (20:30 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης για την τιμή και τη φανέλα αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΚ (20:30 – PRESSARIS LIVE) στην “OPAP Arena” για την 5η αγωνιστική, τελευταία του πρώτου γύρου, των πλέι οφ.

«Μόνο που πηγαίνουμε να αγωνιστούμε κόντρα στην ΑΕΚ σε ένα τέτοιο γήπεδο, είναι ξεχωριστό κίνητρο. Θα παίξουμε για τη φανέλα μας, γιατί ενδιαφέρον βαθμολογικό δεν υφίσταται πλέον για εμάς. Επομένως, θα παίξουμε για την ιστορία της ομάδας μας και για εμάς τους ίδιους και τον κόσμο μας. Θα αγωνιστούμε απέναντι στην ΑΕΚ για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες δυο σημαντικών μονάδων, του Φαμπιάνο και Φεράρι, ενώ μετρούν την επιστροφή του Βέλεθ.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σανόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Δεληζήσης.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ που βρίσκεται σε… εορταστικούς ρυθμούς, μια και γιόρτασε τα 100 χρόνια ιστορίας της, θέλει τη νίκη. Ο τρόπος που ήρθαν οι απώλειες βαθμών στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην “OPAP Arena” δημιούργησαν μια απογοήτευση, όμως θέλει να βγάλει αντίδραση. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Λιούμπιτσιτς, Μουκουντί και Άμραμπατ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να μπαίνουν στις προπονήσεις με τον πρώτο να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τους άλλους δύο να αφήνουν πίσω τους κάποια χτυπήματα που αποκόμισαν από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεδομένα  δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς και στον τιμωρημένο λόγω καρτών Σιμάνσκι.

Όπως όλα δείχνουν οι Πόνσε και Γιόνσον θα πάρουν φανέλα βασικού για να καλύψουν τα κενά του επιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και του Πολωνού χαφ. Παράλληλα, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η επιστροφή του Κάλενες στην ενδεκάδα αντί του Μουκουντί, όπως και του Πήλιου, μιας και ο Χατζισαφί αγωνίστηκε βασικός στα τρία τελευταία ματς. Όπως και σε κάθε αναμέτρηση της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοινώνει αποστολή.

Διαιτητής: Μανούχος
Βοηθοί: Μεϊντανάς, Φωτόπουλος
Τέταρτος: Βεργέτης
VAR: Μπλανκ, Κόλλιας

To Top