ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης για τη νίκη και το προβάδισμα με… θέα τον τελικό κόντρα στον Παναιτωλικό (19:30 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης με στόχο τη νίκη με… θέα τον τελικό αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο σήμερα τον Παναιτωλικό (19:30 – PRESSARIS LIVE). Οι κιτρινόμαυροι δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν ένα σκορ από σήμερα, προκειμένου να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο σημερινό πρώτο ημιτελικό δεν υπάρχουν περιθώρια για λόγια, μόνο για πράξεις. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος του Άρη, όχι απλά να αγωνιστούν στον τελικό, αλλά να σηκώσουν το τρόπαιο. Όμως για να γίνει αυτό, χρειάζεται εγρήγορση, πίστη και αποφασιστικότητα από όλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται από χθες στο Αγρίνιο, έχοντας προετοιμαστεί τις δυο προηγούμενες μέρες στα Γιάννενα. Η ομάδα έχει αφήσει πίσω της, την… προβληματική εμφάνιση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αντλεί όλη της την ενέργεια για να αποκτήσει το πλεονέκτημα απέναντι στον Παναιτωλικό.

Στη διάθεση του Μάντζιου είναι οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Μάνου Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μπένετ, Μορόν, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Σε αυτούς έχει προστεθεί ο Ανσαριφάρντ, ενώ αναμένεται να είναι παρών και ο Μοντόγια, ο οποίος ήταν τιμωρημένος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου ο Τζούρασεκ, ο οποίος εκτός απροόπτου δεν θα προλάβει το σημερινό παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Πετράκης υπολογίζει στον Λέβαν Σενγκέλια, όσο και στον Φρεντ Ντουάρτε. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπαλντασάρα και Μπακάκης (έκανε ατομικό θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Τρίπολης). Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Καπίνο, Ντίαζ (δεν προβληματίζει ο τραυματισμός του), Μπάμποκ, Μπελεβώνης, Μπουζούκης και ο τιμωρημένος Οικονόμου.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ταμπίντζε, Μλάντεν, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρεθ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος, Βοηθοί: Πετρόπουλος, Μεϊντάνας. Τέταρτος: Γκάμαρης. VAR: Παπαπέτρου, Απτόσογλου

To Top