ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Ο Άρης για τον φορ της ΑΪΚ Ομάρ Φαράζ» (photo)

Νέο μεταγραφικό σενάριο από τη Σουηδία, το οποίο εμπλέκει τον Άρη! Συγκεκριμένα σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα οι κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του Ομάρ Φαράζ. Πρόκειται για έναν 21χρονο Σουηδό (με ρίζες από την Παλαιστίνη) σέντερ φορ, ο οποίος ανήκει στην ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Σύμφωνα με τη σουηδική ιστοσελίδα “Expressen”: «Tον επιθετικό της ΑΪΚ κυνηγάει η ΠΑΕ Άρης από την Ελλάδα. Το ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου είναι συγκεκριμένο και ο Αρης θέλει να υπογράψει τον Φαράζ πριν κλείσει η ελληνική μεταγραφική περίοδος στις 11 Σεπτεμβρίου. Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι η ΑΪΚ θα επιλέξει να πουλήσει τον Φαράζ δεδομένης της θέσης στην Allsvenskan, αλλά τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν η ΑΪΚ… αντέξει στο ενδιαφέρον του Αρη».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα τα πάντα θα εξαρτηθούν από το τι θα πράξει η ομάδα της χώρας του, η οποία τον απέκτησε πριν από περίπου 1,5 σεζόν από την ισπανική Λεβάντε.

Ο Φαράχ έχει ύψος 1.82 μ., είναι 21 ετών, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπρομαποϊκάρνα. Από εκεί μετακόμισε στη Λεβάντε.

To Top