ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης δίνει συνολικά 2.000.000 ευρώ για τον Ιτούρμπε

Την απόφαση να ανεβάσει ψηλά τον πήχη με τη μεταγραφή του Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε είναι ο Άρης. Ο Παραγουανός εξτρέμ μέχρι την Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστική, με τη διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη να προσφέρει “χρυσό συμβόλαιο” στον 28χρονο μεσοεπιθετικό. Η μεταγραφή του Ιτούρμπε θα στοιχίσει συνολικά 2 εκατ. ευρώ για το διετές συμβόλαιο που θα υπογράψει. Μέσα σε αυτό το ποσό βρίσκονται και τα μπόνους στόχων, τα προσωπικά κλπ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης πήρε την απόφαση να ενισχύσει την ομάδα με έναν παίκτη που έχει βαρύ βιογραφικό και θα ανεβάσει επίπεδο τον Άρη στη μεσοεπιθετική του γραμμή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως τον αποκαλούν ως “νέο Μέσι” και όλοι στη Θεσσαλονίκη περιμένουν να δουν τα… μαγικά του και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο μεγαλομέτοχος των κίτρινων, αποφάσισε να αυξήσει το μπάτζετ του συλλόγου κατά τρία εκατομμύρια ευρώ με την κίνηση του 28χρονου εξτρέμ, ενώ αυτό το νούμερο αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο αφού θα αποκτηθούν τόσο ένας στόπερ, όσο και ένας επιθετικός.

To Top