Ο Άρης δίνει τη μάχη της επιβίωσης με το άρθρο 99! Αποφασιστικότητα, αλλά και αγωνία…

Η 12η Απριλίου αποτελεί τη «μεγάλη μέρα», με μια πολύ σημαντική μάχη για την επιβίωση του Άρη. Οι κίτρινοι έχουν δώσει ραντεβού στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου θα συζητηθεί η υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Το PRESSARIS θα είναι εκεί και σας μεταδώσει όλο το ρεπορτάζ!

Μια ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή, όπως όλα δείχνουν για τους κίτρινους. Μετά από αρκετές αναβολές, αναμένεται να εκδικαστεί η αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99. Υπάρχει, φυσικά, μεγάλη αποφασιστικότητα, αλλά και έκδηλη αγωνία.

Χθες έγινε επί πολλές ώρες η τελευταία ευρεία σύσκεψη των νομικών του Άρη, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ στη σημερινή εκδίκαση, με την παρουσία των Αργυριάδη, Τσομίδη, Χριστοφορίδη.

Τρία είναι τα «κρίσιμα σημεία». Η παρουσία του εκπροσώπου από το κράτος, οι οφειλές προς μια μεγάλη μερίδα παικτών, όπως είναι οι Φατί, Ντίκο, Καστίγιο, Σανκαρέ κ.α., καθώς και η εξέλιξη που προέκυψε με την υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικηγόρος του τελευταίου θα κάνει παρέμβαση σήμερα κατά του Άρη. Οι κίτρινοι έχουν να παρουσιάσουν τα δικά τους νομικά όπλα και μια σειρά από μάρτυρες που αποδεικνύουν ότι ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία είναι το άρθρο 99.

Το σχέδιο εξυγίανσης αναφέρει μεταξύ άλλων αύξηση κεφαλαίου με 6 εκατομμύρια, χρέη στο δημόσιο με 60 δόσεις, επιμήκυνση των απαιτήσεων των ποδοσφαιριστών με “κούρεμα” 50% κ.α.

Αυτήν τη στιγμή δεν συντρέχει θέμα αναβολής του δικαστηρίου. Εφόσον εκδικαστεί η υπόθεση, τότε η απόφαση αναμένεται στα τέλη του Μαΐου, μετά από περίπου 40-45 μέρες.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια. Ο Άρης θα δώσει τη δική του μάχη για την επιβίωση, με όλα του τα όπλα.

 

To Top