ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης δεν (πρέπει να) απεμπολεί τα δικαιώματά του στον Μήτογλου

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε υπογραμμίσει στην παρουσίασή του ότι θα είχε επαφή με τον Κώστα Μήτογλου, τον οποίο πολιορκεί ο Παναθηναϊκός, δίχως να λαμβάνει υπ’ όψιν του προς το παρόν ότι ο παίκτης ανήκει στον Άρη.

Οι κίτρινοι μπορεί να έχουν τα δικά τους σοβαρά προβλήματα την δεδομένη περίοδο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απεμπολήσουν τα δικαιώματα που έχουν πάνω στον Μήτογλου, για τον οποίο δαπάνησαν ένα σημαντικό ποσό πριν ενηλικιωθεί με την προοπτική την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, όμως ο παίκτης έφυγε για το Γουέικ Φόρεστ, αφήνοντας τον Άρη στα “κρύα του λουτρού”.

Το μονομερώς κατατεθειμένο συμβόλαιο του Μήτογλου στον ΕΣΑΚΕ από τον Άρη είναι σε ισχύ, ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης – προς τιμήν του – δεν το προσέβαλλε. Εφόσον ο Μήτογλου δεν θέλει να παίξει στον Άρη, τότε οι κίτρινοι θα πρέπει να αποζημιωθούν για να τον αφήσουν να φύγει. Εκτός κι αν αποφασίσει στο τέλος να επιστρέψει στο Γουέικ Φόρεστ για την τελευταία του χρονιά στο κολέγιο, οπότε η συζήτηση μετατίθεται για το επόμενο καλοκαίρι.

To Top