ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ο Άρης δεύτερο σπίτι του Διούδη, τον νιώθει οικογένεια του”

Ο παλαίμαχος βετεράνος του Άρη Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την πορεία επιστροφής της ομάδας στην Σούπερ λίγκα, αλλά και την επίσκεψη του Σωκράτη Διούδη στην προπόνηση των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την πορεία του Άρη:

«Ο Άρης ανεβαίνει στην Σούπερ λίγκα, είναι ξεκάθαρο, κατάφερε να πετύχει από το ξεκίνημα της χρονιάς τον στόχο. Ανεπιστρεπτί επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία, αρκεί να έχει διδαχθεί από τις παλιές καταστάσεις και τα λάθη του παρελθόντος. Δικαιολογημένα ο Άρης κόβει το νήμα της ανόδου».

Για το αν είναι επιτυχημένος αγωνιστικά ο Άρης:

«Παρά τα σκαμπανεβάσματα που ήταν μικρά, ο Άρης είχε απόδοση με διάρκεια, δεν έκανε τα περσινά λάθη και πήρε βαθμούς και νίκες που τον καθιστούν επιτυχημένο. Εκ του αποτελέσματος έκανε αυτό που δεν μπόρεσε πέρσι, παρά τα ονόματα που είχε, δημιούργησε ένα ρόστερ που ανταποκρίθηκε και πέτυχε την άνοδο. Άρα είναι επιτυχημένος, μια και όπως μαθαίνουμε δεν έχει θέμα με την επιτήρηση και την αδειοδότηση».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης στην επιστροφή του:

«Ο Άρης θα πρέπει να κάνει σωστό προγραμματισμό. Μαθαίνω ότι ήδη γίνονται κάποιες κινήσεις κι αυτό είναι θετικό. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα θα πρέπει να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις, να πατήσει σταθερά στα πόδια της, να μην κάνει τα ανοίγματα και τα λάθη στην διαχείριση, ώστε να είναι ισχυρός και έτοιμος για τη μεγάλη κατηγορία. Δεν θα δικαιολογηθεί προχειρότητα και βιασύνη. Αντίθετα θα πρέπει να στηθεί σε σωστές βάσεις η ομάδα, χωρίς υπερβολές, ώστε σύντομα να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και να διεκδικεί διακρίσεις και έξοδο στην Ευρώπη».

Για την επίσκεψη του Διούδη με τον οποίο συνεργάζονται στις ακαδημίες τερματοφυλάκων στην προπόνηση του Άρη είπε:
«Ο Σωκράτης νιώθει τον Άρη σαν το σπίτι του. Είναι το δεύτερο σπίτι του. Έχει ξεκινήσει, έχει περάσει από τα τμήματα του συλλόγου και νιώθει τον Άρη πάντα οικογένεια του. Βρέθηκε με φίλους και παλιούς συμπαίκτες, δεν θα μπορούσε να μην πάει στο Νέο Ρύσιο, αφού έτσι νιώθει. Πέρσι φεύγοντας από τον Άρη πήγε στον Παναθηναϊκό για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά ποιος περίμενε να βρίσκεται η ομάδα της Αθήνας σε αυτήν την κατάσταση; Δεν τον φοβάμαι τον Σωκράτη είναι μαχητής, δουλεύει, δεν το βάζει κάτω και παραμένει στις κακουχίες αισιόδοξος».

To Top