Χωρίς κατηγορία

“Ο Άρης διαθέτει νεαρούς παίκτες, που έχουν κίνητρο να αποδείξουν ότι αξίζει να ανήκουν στον σύλλογο”

Σε ραδιοφωνική εκπομπή φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Απόστολος Τσουρέλας ο οποίος αναφέρθηκε στο ντέρμπυ ΠΑΟΚ – Άρης και στο κίνητρο που έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Αρένα:

Για το κυριακάτικο ΠΑΟΚ -Άρης: “Όταν οι μισοί παίκτες είναι ξένοι, είτε του Άρη είτε του ΠΑΟΚ και όταν έχουν εξασφαλισμένα συμβόλαια, τότε δεν μπορούν να νιώσουν το κλίμα του ντέρμπι. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε τον Άρη στη πιο δύσκολη ίσως καμπή της ιστορίας του και με πολλά οικονομικά προβλήματα. Από την άλλη πλευρά έχουμε τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και οικονομικά ισχυρή διοίκηση.  Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει απογοητεύσει, αφού δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ έχει 95% πιθανότητες να νικήσει, αλλά αν υποτιμήσει τον Άρη θα το πληρώσει. Οι φανέλες κάνουν το παιχνίδι ντέρμπι, ανεξαρτήτως των ρόστερ. Ο Άρης διαθέτει νεαρούς παίκτες, που έχουν κίνητρο να αποδείξουν ότι αξίζει να ανήκουν στον σύλλογο”.

Για τους καθοριστικούς παράγοντες του ντέρμπι: “Καθοριστικός παράγοντας στα  ντέρμπι είναι οι πρωτοβουλίες. Τα ατού του ΠΑΟΚ είναι η έδρα του αλλά και οι στημένες φάσεις, όπου έχει και πρόβλημα ο Άρης. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η έλλειψη σοβαρότητας. Καθοριστικό είναι το κίνητρο των παικτών του Άρη, οι οποίοι αν ανταποκριθούν και παίξουν για τη φανέλα θα πάνε καλά. Αν δεν τα καταφέρουν, θα χάσουν εύκολα”.

To Top