ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης δυναμικά παρών στο φεστιβάλ πόλο (video)

Ένα μικρό φεστιβάλ υδατοσφαίρισης διοργάνωσε χθες (27/1) το κολυμβητήριο Apollo Keep Swimming στην πόλη της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή ομάδων της περιοχής στις κατηγορίες των παίδων, των μίνι παίδων, αλλά και των προ-μίνι. To παρών έδωσε δυναμικά και ο Άρης!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως αναφέρει το τμήμα: “Ακρως ικανοποιητική η συγκομιδή της ομάδας Μας στο φεστιβάλ Πόλο πού εγινε στο Keep Swimming Απολο με απολογισμό 8 νικών και μίας ήττας σε ένα τουρνουά πού Δεν κρατήθηκαν σκορ και ήταν για να βγάλουν οι προπονητές τα συμπεράσματά τους ….
Είδαμε οτι εχουμε παρά πολύ δουλεια και πολύ δρόμο για να φτάσουμε στο επίπεδο πού επιθυμούμε και επίσης οτι τα παιδιά έχουν δείξει αρκετα μεγάλη πρόοδό”

Η ομάδα του Άρη

Οι μικροί αθλητές έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους σε ένα τουρνουά που οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλα τα παιδιά που είχαν στη διάθεσή τους και να δουν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ανταγωνιστικές συνθήκες.

Παιδιά της ομάδας του Φοίβου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες του Απόλλο, του Άρη, του ΠΑΣ Φοίβου και της ΧΑΝΘ.

Η ομάδα του Απόλλο.

Νικητές και χαμένοι δεν υπάρχουν σε μια τέτοια διοργάνωση με μόνο κερδισμένο το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Στο τέλος του τουρνουά μοιράστηκαν αναμνηστικά και μετάλλια σε όλους τους αθλητές για να θυμούνται τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Παιδιά της ομάδας της ΧΑΝΘ.

To Top