“Ο Άρης είναι ικανός για το κάτι παραπάνω στα πλέι οφ”

Ο Κώστας Φλεβαράκης είχε πολλά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά των Τρικάλων ενώ υποστήριξε πως ο Άρης είναι ικανός να διεκδικήσει στα πλέι οφ κάτι παραπάνω από την έκτη θέση.

Ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας δήλωσε: “Δεν υπάρχει κριτική για ένα ματς που έπαιζε μια ομάδα. Το σημερινό παιχνίδι απλά επιβεβαιώνει γιατί είναι θαύμα που σώθηκε αυτή η ομάδα. Αν δεν έχεις κίνητρο δεν έχεις μέλλον ούτε αθλητικά ούτε αγωνιστικά. Συγχαρητήρια στον Άρη. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Είναι σε πολύ κατάσταση παρά τη διακοπή σε αντίθεση με μας που μας δημιούργησε πρόβλημα. Εύχομαι ο Άρης να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος. Μπορεί να τερματίσει έκτος και μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στα πλέι οφ”.

Ο Γιώργος Φούντας από την πλευρά του υπογράμμισε: “Δυστυχώς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν βρεθήκαμε κοντά στον Άρη και δεν μπήκαμε στο πνεύμα του. Θα πρέπει να βάλουμε έναν στόχο σε τέτοια παιχνίδια και να δούμε τι δεν κάνουμε σωστά. Να βάλουμε μυαλό από το παιχνίδι αυτό και να είναι οδηγός για τη νέα χρονιά.  Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη και την εμφάνιση”.

To Top