“Ο Άρης είναι καλή ομάδα και όλοι γνωρίζουν τι δύναμη που παίρνει από τον κόσμο του”

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Καλλονής, Στράτος Σεφτελής, μίλησε στον για την επικείμενη αναμέτρηση της νεοφώτιστης ομάδας με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

«Τα πράγματα είναι πολύ ευχάριστα ως προς την οργάνωση της ομάδας. Είναι μικρή αλλά έχει μία φρεσκάδα στις απόψεις και τις ιδέες και φιλοδοξεί να πρεσβεύσει το κάτι διαφορετικό. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε γήπεδο. Ήδη δώσαμε έναν αγώνα στην Αθήνα. Από την στιγμή που ξεκινήσουν τα έργα οι εργολάβοι έχουν δώσει ένα χρονοδιάγραμμα να παραδώσουν το γήπεδο σε 50 μέρες, κάτι που σημαίνει ότι η φυσική έδρας της Καλλονής θα είναι έτοιμη τον Οκτώβριο»

Για την επιλογή του ΟΑΚΑ: «Η επιλογή αυτή έγινε σαφώς για εισπρακτικούς λόγους. Βέβαια δεν ήταν αντίστοιχη η παρουσία του κόσμου σύμφωνα με τις φιλοδοξίες μας αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι περίοδος διακοπών. Επίσης το ματς ήταν Δευτέρα στις 21:30 που είναι πολύ αργά»

Για το που θα διεξαχθεί ο αγώνας τις τρίτης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ: «Με τα Γιάννενα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Είμαστε σε συζητήσεις με το γήπεδο της Φυλής, εκεί που παίζεις ο Θρασύβουλος δηλαδή. Υπάρχει μία σκέψη να μείνουμε στο ΟΑΚΑ και το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες. Σίγουρα σκεφτήκαμε να παίξουμε στην Θεσσαλονίκη γιατί έχει πολλούς ντόπιους αλλά έχουμε πολύ κακή συγκοινωνία. Το αεροπλάνο είναι φύση προβληματικό τα καράβια επίσης. Αντίθετα προς Αθήνα υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια»

Για τα αγωνιστικά νέα της Καλλονής: «Περιμένουμε τον Περόνε να μπει σε ρυθμούς. Χτυπήθηκε από σκωληκοειδίτιδα και αναγκάστηκε να χειρουργηθεί πριν από τρεις εβδομάδες. Η Καλλονή ποντάρει πολλά πράγματα σε αυτόν παίκτη. Επίσης ενδιαφερόμαστε για έναν ακόμη παίκτη που ίσως να ανακοινωθεί και σήμερα. Ο Περόνε πιθανότατα θα είναι στην αποστολή αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει»

Τέλος είπε για τον αγώνα με τον Άρη: «Ο Άρη είναι καλή ομάδα, άσχετα αν προέρχεται από ήττα. Θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και όλοι ξέρουμε τι ατμόσφαιρα δημιουργούν»

To Top