“Ο Άρης είναι μια ομάδα που δουλεύει σωστά”

Ο Κρις Χουγκάζ χαρακτήρισε τον Άρη μια ομάδα που δουλεύει σωστά και τον συνεχάρη για τη σημερινή νίκη του ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα του, η οποία βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Α2.

Για τον αγώνα ο προπονητης του Πανιωνίου είπε: “Θέλαμε να εστιάσουμε σε δύο τομείς, στα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη, που έχει καλές επιδόσεις και στην ασφαλή μεταφορά της μπάλας με την πίεση που ασκεί ο Άρης. Σε αυτά τα δύο δεν αντιδράσαμε καθόλου στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι παίκτες προσπαθούν πάρα πολύ, παίζουν με τη πλάτη στον τοίχο και με πολλά προβλήματα, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κάνουν ότι μπορούν και παλεύουν για τη νίκη και την αξιοπρέπεια τη δική μας και του συλλόγου, σε κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Άρη, είναι μια ομάδα που δουλεύει σωστά”.

Ο τεχνικός των κυανέρυθρων έριξε τις ευθύνες για το θέμα της απουσίας του Μάρκους Γκίνγιαρντ στους εκπροσώπους του παίκτη. “Είναι πολύ καλός προτάθηκε και επιλέχθηκε. Νομικά κωλλύματα και νόμοι που άλλαξαν την τελευταία βδομάδα σχετικά με παίκτες που βρίσκονταν στη λίστα τραυματιών και δεν μπορούν να πάρουν μεταγραφή, δεν μας επιτρέπουν να τον χρησιμοποιήσουμε. Αυτό το μάθαμε ενώ ταξίδευε ο παίκτης. Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες από την πλευρά των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν. Στην προπόνηση πριν το ματς με τον Κόροιβο είχαμε και τον Γκίνγιαρντ και τον Ταπούτο και σήμερα δεν έχουμε κανέναν από τους δύο”.

Συμπλήρωσε πως “η ομάδα είναι τελευταια από την αρχή, ξεκίνησε με 6-7 ήττες, δεν φτιάχτηκε σωστά από την αρχή. Όταν δεν υπάρχει και ηρεμία συν τις ατυχίες που είναι πολλές τον τελευταίο μήνα, δεν έχουν αφήσει την ομάδα να ξεκολλήσει. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν γιατί αυτό ορίζει η προσωπικότητά τους και η φανέλα της ομάδας”.

Ο Τάσος Σπυρόπουλος από την πλευρά του υποστήριξε: “Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν γυρίσαμε καλά την μπάλα, χάσαμε ευκαιρία να μείνουμε κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλύτερα, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”.

To Top