ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Άρης είναι ομάδα που παίρνει αυτό που θέλει»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος, που αγωνίζεται στο Ρέθυμνο και αντιμετώπισε τον Άρη, μίλησε για το παιχνίδι με τους «κίτρινους», αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το αν βρήκε στο Ρέθυμνο την «μπασκετική του Ιθάκη»: « Έχω περάσει από πολλές ομάδες και οι περισσότερες οργανωμένες. Δεν ξέρω αν την βρήκα ακόμα, αλλά θα δούμε».

Για το ματς με τον Άρη: «Εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλει να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο και λόγω του μικρού μέσου όρου ηλικίας. Υστερούσαμε σε εμπειρία από τον Άρη και έπρεπε να πάμε εκεί το παιχνίδι. Έπαιξε σημαντικό ρόλο η εμπειρία. Είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι στο τέλος, αλλά δεν το καταφέραμε. Είχαμε κακές επιλογές στο τέλος, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί ο Άρης».

Για τη γενική εικόνα του Άρη φέτος: «Ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι με μας δεν αντιπροσωπεύει την γενική εικόνα του Άρη. Γενικά, ο Άρης είναι ομάδα που παίρνει αυτό που θέλει στα περισσότερα παιχνίδια».

Για το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια στα πλέι-οφ: «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι χρόνια στα ψηλά επίπεδα, ο Άρης πάει τώρα ν΄ ανέβει. Μέσα στο ‘Nick Galis Hall’ μπορεί ο Άρης να χτυπήσει τα παιχνίδια».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ σημαντικό που και αυτές οι ομάδες αρχίζουν να πρωταγωνιστούν. Το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα είναι ακόμη καλύτερο. Έρχονται ομάδες και από την Α2 που θα κάνουν καλύτερο το πρωτάθλημα».

Για το αν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με τον Άρη: “Δεν είχα πρόταση ποτέ από τον Άρη”.

To Top