“Ο Άρης είναι πάντα στην καρδιά μου, η ομάδα χρειάζεται επανεκκίνηση”

Ο παλιός παίκτης και πρώην προπονητής του Άρη, Όλε Σκόμποε μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα και τόνισε πως το σημαντικότερο που πρέπει να κοιτάξουν οι άνθρωποι των κίτρινων είναι η επόμενη μέρα ώστε να επιστρέψει στην κατάσταση που της αξίζει. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε πως σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική θέση της ομάδας και πως όλα είναι ανοιχτά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για τους ανθρώπους του Άρη που συνάντησε όταν πήγε στο ξενοδοχείο: “Είδα και τον αγώνα των νέων και της πρώτης ομάδας. Πήγα στο ξενοδοχείο για να βγω παίκτες που είχα παλαιότερα όπως ο Μπιμπισίδης και ο Φοιρός αλλά και τον Κρίστι Βανγκέλι τον οποίο εγώ ανέδειξα. Είμαι περήφανος που έχει μια τόσο σπουδαία καριέρα και πιστεύω πως έχει μερικά χρόνια ακόμα μπροστά του για να παίξει σε καλό επίπεδο. Είχα βοηθήσει τότε και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να αναδειχθεί”.

Για τα συναισθήματα του που ο Άρης βρίσκεται κοντά στον υποβιβασμό: “Σαφώς η πρώτη αίσθηση είναι απογοήτευση να υποβιβάζεται η ομάδα στα 100 χρόνια. Όμως μπορούμε να το δούμε από την άλλη πλευρά όπου η ομάδα στα 100 χρόνια κάνει την επανεκκίνηση της. Η λύση είναι μια η ομάδα να κοιτάξει τους μικρούς. Να κάνει μικρά πενταετή συμβόλαια τα οποία θα σέβεται. Είδα την δεύτερη ομάδα του Άρη και πολλοί παίκτες είναι σχεδόν έτοιμοι. Πρέπει να κοιτάξουν στον Άρη την επόμενη ημέρα”.

Για τις στιγμές που έχει ζήσει στον Άρη: “Σαφώς είναι πάρα πολλές οι στιγμές που έχω ζήσει στον Άρη. Οι αναμετρήσεις με την Περούτζια και την Μπενφίκα είναι πολύ σημαντικές, παίξαμε με μεγάλες ομάδες και για αυτό λέω πως έχω τον Άρη μέσα στην καρδιά μου”.

Για τον Γιώργο Φοιρό: “Ο Φοιρός ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και πολύ ισχυρή προσωπικότητα”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: “Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ δεν έχει σημασία αν είσαι στην πρώτη θέση η στην τελευταία. Θυμάμαι αυτά τα παιχνίδια και πάντα ήταν ντέρμπι. Σε αυτά τα παιχνίδια πάντα έχεις τις πιθανότητες να κερδίζεις. Ελπίζω οι φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο και να δώσουν στην ομάδα την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να κερδίσει”.

To Top