ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης είναι πανέτοιμος για το πρώτο “διπλό” της σεζόν μέσα στη Πυλαία (PRESSARIS LIVE, 17:45)

Ο Άρης δίνει σήμερα (17:45) τον πρώτο αγώνα μέσα στο 2020 και αυτός είναι ίσως ο πιο κρίσιμος βαθμολογικά μετά τον τραγικό πρώτο γύρο στην Basket League. Φιλοξενείται στο κλειστό της Πυλαίας από τον ισόβαθμό του ΠΑΟΚ και έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να ντουμπλάρει τις νίκες και να… ανασάνει για την δύσκολη συνέχεια.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Προφανώς και ένα τέτοιο ντέρμπι είναι πάντα ένα παιχνίδι ανοικτό να καταλήξει και προς τις δύο ομάδες. Το θέμα σε αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα το “θέλω”, η αυταπάρνηση των παικτών μέσα στο γήπεδο, το καθαρό μυαλό, η συγκέντρωση, οι μικρές λεπτομέρειες.

Ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας φαινομενικά μπορεί να έχει ένα προβάδισμα, όμως ο Άρης αντικειμενικά είναι ομάδα με περισσότερη ποιότητα σαν ομάδα και αυτό καλείται να αποδείξει μέσα στο γήπεδο.

Ο Άρης είναι ομάδα με περισσότερες προσωπικότητες μέσα στο γήπεδο, αλλά αυτό θα πρέπει να φανεί σήμερα στην πράξη.

Είναι μεγάλη ευκαιρία για να κάνει ο Άρης το πρώτο “διπλό” της σεζόν, να διπλασιάσει τις νίκες του επί του ΠΑΟΚ, κάτι που θα παίξει κομβικό ρόλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ειδικά όσο προκύπτουν αποτελέσματα όπως το “διπλό” της Λάρισας στον Προμηθέα.

Οι κίτρινοι έχουν προετοιμαστεί για όλους και για όλα, δηλώνουν έτοιμοι και αισιόδοξοι και μένει μέσα στο παιχνίδι να αποδείξουν όλα αυτά και να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα.

To Top