“Ο Άρης είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο”

Οι παλαίμαχοι του Αρη επιστρέφουν δυναμικά στο γίγνεσθαι της ομάδας καθώς αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση της διοίκησης. Στο πλαίσιο αυτού του καλέσματος, λοιπόν, Κώστας Δράμπης και Κλήμης Γούναρης θα βρίσκονται αύριο στο καφέ του «Κλ. Βικελίδης», προκειμένου να ανταμώσουν με τον κόσμο, να θυμηθούν τα παλιά και προσφέρουν γνώση στους νεότερους που θα τους προσεγγίσουν.

«Δώσαμε το λόγο μας στον κ. Κάλας και δηλώνουμε παρόντες, ως βετεράνοι ποδοσφαιριστές, στο κάλεσμα της νέας διοίκησης», λέει στο novasports.gr ο Κώστας Δράμπης και συνεχίζει: «Λίγη ώρα πριν το ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων θα είμαστε στο καφέ στο γηπέδου, θα μιλήσουμε με τον κόσμο και θα ανταλλάξουμε απόψεις για τον Αρη μας! Τι καλύτερο;».

Οσο για το πώς βλέπει την πορεία της ομάδας; «Είμαι πολύ αισιόδοξος. Ο Αρης είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο και νομίζω πως αυτό θα αποδειχθεί συντόμως και μέσα στο γήπεδο. Εχουμε το καλύτερο υλικό της κατηγορίας, είμαστε μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Ειδικά τώρα με την είσοδο του κ. Κάλας, τα πράγματα απλουστεύονται, διότι, δεν υφίσταται, πια, οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ταλανίζει τους ποδοσφαιριστές. Προσωπικά ο κ. Κάλας με κέρδισε με την λογική που βλέπει τα τεκταινόμενα στο σύλλογο».

Ο Δράμπης, μίλησε και για Χρηστίδη: « Επιτέλους, μια αδικία τόσων ετών αποκαταστάθηκε. Ο Νίκος Χρηστίδης, αδικήθηκε πάρα πολύ και ξέρω τι λέω, διότι ήμουν μέσα σ΄ εκείνο το ματς με τον Ολυμπιακό το 1973. Θέλω να τον δω να έρχεται και στο γήπεδο. Μακάρι να έρθει αύριο κιόλας!», καταλήγει.

To Top