Ο Άρης είναι το αφεντικό! (photostory)

Ε… όχι και ντέρμπι! Σε περίπατο εξελίχθηκε για την Κ-20 το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης»! Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά επικράτησαν με το… φτωχό 1-0 (34′ Καραγιάννης), χάνοντας σωρεία ευκαιριών για να ανεβάσουν στα ύψη το δείκτη του σκορ.

Ο Άρης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, και κυνήγησε το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας λεπτό, ασκώντας μεγάλη πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, με τις εξαιρετικές μεταβιβάσεις των Καραγιάννη (από αριστερά) και Σουνά (από δεξιά), τα εντυπωσιακά σουτ του Κουρέλλα, αλλά και την πολύ καλή άμυνα των Αγτζίδη, Νταμαρλή, Γιαννίτση και Οικονομόπουλου.

Το μοναδικό γκολ ήρθε στο 34′, όταν ο Καραγιάννης εκμεταλλεύθηκε τη λανθασμένη έξοδο του Στρέζου και έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία με ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια αριστερά. Στο υπόλοιπο διάστημα, οι «κίτρινοι» αποδείχθηκαν άτυχοι και άστοχοι στην τελική προσπάθεια, παρότι δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες για τουλάχιστον 3-4 γκολ ακόμα.

Άπαντες οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή βαθμολογούνται με άριστα για τη σημερινή τους εμφάνιση, χάρη στην οποία η ομάδα αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς σε 13 αναμετρήσεις. Έτσι, αν κερδίσει στο εξ αναβολής παιχνίδι με το Λεβαδειακό, θα περάσει στην κορυφή της κατάταξης.

Σ’ αυτήν εξακολουθεί να βρίσκεται προσωρινά ο ΠΑΟΚ με 30 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, αλλά έχασε σημαντικό έδαφος, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (έχουν επίσης από 28 βαθμούς) έχουν αντίστοιχα 3 και 2 ματς λιγότερα σε σχέση με τους «ασπρόμαυρους».

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τον Άρη είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (12:00) στο γήπεδο «Ήφαιστος» Περιστερίου με αντίπαλο τον «συγκάτοικό» του στη βαθμολογία, Ατρόμητο.

Διαβάστε την αναλυτική περιγραφή του αγώνα λεπτό προς λεπτό, από το PRESSARIS!

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Περήφανος, Αγτζίδης, Γιαννίτσης (72′ Μπαγκής), Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς (86′ Ρένια), Γιώρης (83′ Αντωνιάδης), Κανούλας, Κουρέλλας, Καραγιάννης.
ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης (69′ Ταουσιάνης), Χατζόπουλος, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Λαμπάκης (40′ Σαββίδης), Μπολόσης (53′ Χαρμάνας), Πέλκας, Δεμηρτζόγλου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από το «Κλεάνθης Βικελίδης»:
{gallery}karaoglanidis/k20_paok{/gallery}

To Top