ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Άρης είχε την… αύρα του νικητή και πήρε με “εξάποντο” το πάνω χέρι για την Ευρώπη!

Ήταν μια όμορφη Κυριακή η χθεσινή… Αντρίκια, παλικαρίσια. Ο Άρης είχε την… αύρα του νικητή και πήρε το πάνω χέρι για την Ευρώπη!

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες της εξυγίανσης, ο Άρης είχε τα αγωνιστικά… καρύδια να σκορπίσει στους πέντε ανέμους την ΑΕΚ και με «εκτελεστές» τον… ρούκι Λουίς Πάλμα και τον… παλιό Λούκας Σάσα να πάρει την πολύτιμη νίκη με σκορ 2-1 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Όταν ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος, ο Άρης με το 3Χ3 έκανε ένα… λάθος! “Τρόμαξε” τους αντιπάλους του, αναγκάζοντας τους, ίσως για πρώτη φορά να τον χρίσουν φαβορί για την 3η θέση! Το τι έγινε στη συνέχεια και η κιτρινόμαυρη ομάδα υποχώρησε, ανήκει στην… πύλη του ανεξήγητου.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν στη διαδικασία της κλασσικής ηττοπάθειας, φάνηκε ότι ίσως δεν άντεχαν το ρόλο του φαβορί και όλοι περίμεναν από τον Χερμάν Μπούργος να τα αντιστρέψει όλα! Ο Αργεντίνος μετά από την ήττα με τον Ολυμπιακό και δυο μέτριες εμφανίσεις και ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ, κατάφερε να ξεμπλοκάρει την ομάδα, να της δώσει πνεύμα νικητή (όπως φάνηκε χθες) και να ετοιμάζεται να κάνει τη διαφορά!

Κι αν κόντρα στον ΠΑΣ, το “πείραμα” δεν του βγήκε, με τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα, με αντίπαλο την ΑΕΚ, έκανε την υπέρβαση, τόλμησε και δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος.

Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ: ο Άρης έδειξε μέταλλο σ’ ένα ντέρμπι “έξι πόντων”, επικράτησε και πλέον δεν έχει κανένα άλλοθι, μια και με τους 50 πόντους είναι στην 3η θέση και έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση της Ευρώπης. Το είχαμε καταγράψει πολλές φορές: ο Άρης καθόριζε, καθορίζει και θα καθορίζει τη μοίρα του!

ΥΓ: Με (καλό) ξένο διαιτητή, τα είπαμε… Δύσκολα να χάσει ο Άρης. Χθες οι κιτρινόμαυροι “ξεκούρασαν” μυαλό και ενέργεια , γνωρίζοντας ότι έχουν έναν άριστο διαιτητή. Ο Σκωτσέτζος Μάντεν απένειμε δικαιοσύνη και ο Άρης απλά πήρε το… όπλο του!

 

To Top