ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης εξετάζει υπό προϋποθέσεις την περίπτωση Σάμαρη

Το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη φαίνεται πως έχει πέσει στο μεταγραφικό τραπέζι των ανθρώπων του Άρη και η περίπτωσή του εξετάζεται υπό προϋποθέσεις.

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία διαμόρφωσης του ρόστερ της νέας σεζόν και μία από τις μεταγραφικές προτεραιότητες είναι η απόκτηση (τουλάχιστον) ενός “κόφτη” ώστε να καλυφθεί άμεσα η ανάγκη που προέκυψε στον κεντρικό άξονα μετά την αποχώρηση του Ετέμπο, ενώ και ο Νταμπό δεν υπολογίζεται.

Μια περίπτωση παίκτη λοιπόν που έχει πέσει στο τραπέζι είναι του Ανδρέα Σάμαρη. Το συμβόλαιο του 33χρονου με την Ρίο Άβε ολοκληρώνεται (τυπικά) στις 30 Ιουνίου και μετά από σχεδόν μία 10ετία στο εξωτερικό ο ίδιος επιθυμεί τον επαναπατρισμό του.

Πρόσφατα τα μέσα στην Πορτογαλία μετέδωσαν ότι ο Σάμαρης έχει ενημερώσει ήδη τη διοίκηση της Ρίο Άβε για τις προθέσεις του και ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Γεγονός που δεν αφήνει αδιάφορο τον Άρη ο οποίος θα ασχοληθεί με την περίπτωση του διεθνή μέσου και μένει να φανεί αν μπορούν οι δύο πλευρές να βρουν κοινό σημείο επαφής για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις συνεργασίας.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια αξιόλογη περίπτωση καθώς πέραν της ποιότητας, της εμπειρίας αλλά και της προσωπικότητας του Έλληνα μέσου, έχει πολλές παραστάσεις σε κορυφαίο επίπεδο και το σημαντικότερο είναι ότι προέρχεται από γεμάτη σεζόν στην Πορτογαλία όπου έπαιξε σε 27 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρίο Άβε.

To Top