ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης επέστρεψε δριμύτερος και έβαλε τις βάσεις για το μέλλον

Η επανεμφάνιση του Άρη στο χώρο της γυναικείας υδατοσφαίρισης και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έπειτα από 20 χρόνια ήταν ένα γεγονός που σημάδεψε την Α’ Φάση του πρωταθλήματος, που διεξήχθη το τριήμερο 17-19 Ιουνίου.

Η ιστοσελίδα pisina.net έκανε ένα αφιέρωμα στην προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” να επιστρέψουν δριμύτερες, μετά από 16 χρόνια παύσης λειτουργίας του τμήματος:

“Η προσπάθεια των παικτριών του Φώτη Κώστα στέφθηκε από επιτυχία, καθώς μπορεί να μην ήρθε η πρόκριση στην τελική φάση, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε δύο νίκες, που ήταν και ο αρχικός στόχος. Μεγαλύτερο κέρδος και παρακαταθήκη για το μέλλον αποτελούν οι εμπειρίες που κέρδισαν οι νεαρές αθλήτριες, καθώς τόσο στο παιχνίδι κόντρα στο Οξυγόνο, όσο και στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό οι προπονητές των ομάδων έβαλαν τις μικρές αθλήτριες να αγωνιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, πέρα από κάθε σκοπιμότητα αποτελέσματος και στα πλαίσια του Fair Play.

Ο προπονητής του Άρη, Φώτης Κώστας, μίλησε στην pisina.net για τη συμμετοχή της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τονίζοντας ότι πέτυχε περισσότερα από αυτά που μπορούσε, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει αρνητικά τις ημερομηνίες που διεξάγονται οι δύο φάσεις του συγκεκριμένου πρωταθλήματος:

«Ο Άρης είναι μια ομάδα που στο χώρο της γυναικείας υδατοσφαίρισης δημιουργήθηκε ουσιαστικά μετά τα Χριστούγεννα. Πετύχαμε περισσότερα από αυτά που μπορούσαμε και αυτό μας κάνει αυτόματα ευχαριστημένους. Έγινε πολύ καλή δουλειά από τις κοπέλες, καθώς η όλη προσπάθεια περιείχε ένα ρίσκο. Αυτό που είπα στα κορίτσια μετά το τέλος των αγώνων ήταν ότι είμαστε στο πάτωμα. Κι όταν είσαι στο πάτωμα μπορείς να κοιτάζεις μόνο πιο πάνω. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθειά τους. Τώρα πλέον κοιτάμε τη νέα σεζόν είτε είμαι εγώ στο τιμόνι της ομάδας, είτε οποιοσδήποτε άλλος. Ο στόχος θα παραμείνει ο ίδιος προσπαθώντας να κοιτάξουμε ψηλότερα«.

13450210_1026160287432941_5091506223179366038_n
Ο προπονητής της ομάδας Φώτης Κώστας δίνει οδηγίες στα κορίτσια της ομάδας.

Σχολιάζοντας τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής σημείωσε: «Πιστεύω πως θα έπρεπε να αλλάξουν οι ημερομηνίες τόσο της Α’, όσο και της τελικής φάσης. Είναι κωμικό να πρέπει να βρίσκεται μια ομάδα σε φουλ φόρμα την περίοδο 5-7 Αυγούστου, τις κατ’ εξοχίν ημερομηνίες των διακοπών. Δε συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα κάτι τέτοιο«.

Παράλληλα, ο Άρης στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε το εξής μήνυμα:

«Ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η γυναίκεια Μας ομάδα με ήττα από την έμπειρη ομάδα του οξυγόνου με σκορ 16-6…η ομάδα στην επανεμφάνισή της μετά από 20 χρονιά έκανε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση με απολογισμό 2 νίκες και 2 ήττες δείχνοντας χαρακτήρα και ήθος ομάδας πολλών ετών …αξίζουν συγχαρητήριά σε όλες τις αθλήτριες και στον προπονητή και ειδικά στις μικρές αθλήτριες που πήραν το βάπτισμα του πυρός ….ο Εφορος ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ στην ομιλία του μετά το τέλος του αγώνα εκτός από τα συγχαρητήριά για το ήθος και την προσπαθεια των κοριτσιών τόνισε την δουλεία που γίνεται πίσω από την αγωνιστικη ομάδα, από το team της διοικησης στην οργανωση της ομαδος και στην εύρεση χορηγών και υποσχέθηκε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερή του χρόνου!!»

Οδηγίες στα κορίτσια του Άρη από τον Πάνο Τσολακούδη

Ενώ και πάλι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έδωσε συγχαρητήρια στο Οξυγόνο και στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην τελική φάση:

«Να δώσουμε συγχαρητήριά στις 2 ομάδες πού περάσαν στην δεύτερη φάση και ιδιαίτερα στους προπονητές Χρύσα Χατζελη του ΠΑΟΚ και στους Γιάννη Ζησοπουλο και Γιωργο Στρουθοπουλο του Οξυγόνου και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους για άνοδό».

Στιγμιότυπο από το παιχνίδι με τον ΑΠΣ Οξυγόνο.
Στιγμιότυπο από το παιχνίδι με τον ΑΠΣ Οξυγόνο.
To Top