ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης επιστρέφει στο Παλέ και στις νίκες κόντρα στον Ιωνικό (PRESSARIS LIVE, 15:45)

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο Άρης πρέπει να βρει σήμερα (15:45) τον τρόπο για να κερδίσει τον Ιωνικό για την 4η αγωνιστική της Basket League και να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Με αργό μπάσκετ; Με γρήγορο; Με άμυνα; Με επίθεση; Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σήμερα μετράει μόνο η νίκη.

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση στην Λάρισα, δεν χωρούν ούτε δικαιολογίες, ούτε τίποτα. Σήμερα ο Άρης πρέπει να είναι… κυνικός μέσα στο παρκέ και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με κάθε τρόπο.

Έχει την εμπειρία και τις δυνατότητες να το κάνει και αυτό θα πρέπει να συμβεί, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να είναι νεοφώτιστος και να επέστρεψε μετά από δεκατίες στην μεγάλη κατηγορία, αλλά διαθέτει ένα ρόστερ με ιδιαίτερα έμπειρους (Μαυροκεφαλίδης, Μπαρτ, Λόρενς, Σάφτενααρ) και ικανούς παίκτες (Τζόουνς, Στιθ, Χαραλαμπόπουλος) και χρειάζεται προσοχή.

Αυτό που θα κερδίσει σήμερα είναι το “θέλω” των παικτών του Άρη. Αν το “θέλω” είναι εκεί και βγει στο παρκέ, οι κίτρινοι θα έχουν κάνει το πιο καθοριστικό βήμα για τη νίκη. Δεν νοείται σήμερα να μην παλέψουν όλοι για κάθε κατοχή, για κάθε διεκδικήσιμη μπάλα.

Είναι καιρός ο Άρης να βγάλει στο παρκέ σε πιο μεγάλη διάρκεια τις δυνατότητές του και να βρει τρόπους να κρύψει τις αδυναμίες του, κατακτώντας τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, για να βρει και πάλι την χαμένη ηρεμία και ισορροπία του.

To Top