Ο Άρης ζήτησε να διατηρήσει τα δικαιώματα του Μήτογλου, νέα συνάντηση προσεχώς!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση της διοίκησης του Άρη με τον πατέρα του Κώστα Μήτογλου, ο οποίος και μετέφερε την επιθυμία του 18χρονου φόργουορντ να παίξει μπάσκετ στο Γουέικ Φόρεστ. Οι κίτρινοι ζήτησαν να διατηρήσουν τα δικαιώματα του παίκτη όταν αυτός επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά λύση δεν βρέθηκε και θα γίνει νέο ραντεβού παρουσία και του εκπροσώπου του Μήτογλου.

Το PRESSARIS έγραψε σήμερα το πρωί για την απόφαση του Μήτογλου να παίξει μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ως μέλος της ομάδας του πανεπιστημίου Γουέικ Φόρεστ. Ο πατέρας του αθλητή ενημέρωσε επίσημα για την απόφαση του γιου του, που βρίσκεται με την Εθνική Εφήβων και προετοιμάζεται για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι, έχοντας καταβάλλει πέρσι 15.000 ευρώ και οφείλοντας άλλα 35.000 ευρώ στα Αστέρια για τη μεταγραφή, ζήτησαν – σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ – από την πλευρά του παίκτη να διατηρήσουν τα δικαιώματά του όταν αυτός επιστρέψει στην Ευρώπη. Οριστική λύση στο ζήτημα δεν προέκυψε και θα γίνει νέα συνάντηση, στην οποία παρών θα είναι και ο μάνατζερ του Μήτογλου, Νίκος Λώτσος.

 

To Top