ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης ζητάει… απόδραση με νίκη-οξυγόνο κόντρα στην Λαμία! (15:00 – PRESSARIS LIVE)

Ζητάει νίκη-οξυγόνο για να αποδράσει από την πίεση ο Άρης κόντρα στην Λαμία σήμερα στις 15:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 19η αγωνιστική. Οι κιτρινόμαυροι αναζητούν την πρώτη νίκη τους μέσα στο 2022 και φυσικά το πρώτο ή τα πρώτα τους γκολ για να πάρουν και βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική ανάσα ενόψει μάλιστα της ρεβάνς με την ομάδα της Φθιώτιδας για το κύπελλο.

Για πρώτη φορά επί εποχής Μάντζιου, δεν ανακοινώθηκε αποστολή. Ο προπονητής του Άρη πήρε στο ξενοδοχείο όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, την στιγμή που είναι δεδομένη η απουσία του Μαντσίνι λόγω καρτών, αλλά και του προβλήματος με τους δυο πορτιέρο Κουέστα και Ντένις, οι οποίοι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) είναι νοκ άουτ από το σημερινό παιχνίδι. Θα είναι το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας μέσα σε τέσσερις μέρες και πριν το τρίτο καθοριστικό ματς για το κύπελλο την Τετάρτη.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα βρίσκεται σίγουρα υπό πίεση, λόγω των δυο αρνητικών αποτελεσμάτων με Παναθηναϊκό, Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, αλλά και της λευκής ισοπαλίας με την Λαμία στο κύπελλο και φυσικά θέλει να… ρεφάρει με καλή εμφάνιση και νίκη σήμερα.

Χθες για μια ακόμη φορά είχαμε την παρουσία-παρέμβαση του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος πήγε ξανά στην προπόνηση με σκοπό  να αποφορτίσει λίγο τους παίκτες, βλέποντας ότι υπάρχει πίεση και αρνητικό κλίμα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα με βάση την ανάγκη για νίκες και αποτελέσματα ουσίας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Θόδωρος Καρυπίδης…«Ψυχραιμία… Κλείστε τα αυτιά  σας, μην έχετε πίεση  και θα έρθουν τα γκολ, αλλά και οι νίκες. Δεν γίνεται να ξεχάσετε να παίζετε», ήταν το κεντρικό μήνυμα της ομιλίας  του προς την ομάδα.

Την ίδια ώρα η Λαμία έχει παραμείνει από την περασμένη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει στη διάθεσή του, τους εξής παίκτες: Πενταράκης, Τρόπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Αραμπούλι, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Νικολόπουλος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Μανουσάκης.

Διαιτητής: Μανούχος (Καραγκιζόπουλος (Βεργέτης), 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Ευαγγέλου, Απτόσογλου.

To Top