Ο Άρης, η Αλ Σαμπάμπ και ο Σάντι Μίνα

Η Αλ Σαμπάμπ δείχνει αποφασισμένη να καλύψει το σύνολο των ετήσιων αποδοχών του Σάντι Μίνα αλλά ο Ισπανός επιθετικός που απασχόλησε τον Άρη παραμένει αναποφάσιστος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η υπόθεση του Σάντι Μίνα παραμένει σε εκκρεμότητα και σύμφωνα με τα ισπανικά media η γενναία προσφορά της Αλ Σαμπάμπ δεν έχει δελεάσει τον Ισπανό επιθετικό. Η ομάδα από την Αραβία είναι διατεθειμένη να καλύψει το σύνολο των ετήσιων απολαβών του – περίπου 2.000.000 ευρώ – αλλά η δυσκολία που αντιμετωπίζει σχετίζεται με τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή. Ο 27χρονος επιθετικός δεν δείχνει θετικός στην προοπτική μετακόμισης στην Αραβία και εμπιστεύεται τους νομικούς εκπροσώπους του οι οποίοι επιμένουν στην απαλλαγή του σε δεύτερο βαθμό, έπειτα από την καταδίκη του σε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων για σεξουαλική κακοποίηση.

Τα ισπανικά δημοσιεύματα εμπλέκουν και τον Άρη αναφέροντας ότι η ελληνική ομάδα, έχοντας συμφωνήσει με τη Θέλτα για τον δανεισμό του, πίεσε τον ποδοσφαιριστή ο οποίος απέρριψε την πρόταση μετακόμισης στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Τονίζουν παράλληλα ότι η ομάδα του Βίγκο έχει ξεκαθαρίσει στον αθλητή ότι δεν έχει καμία πιθανότητα συμμετοχής σε επίσημο αγώνα της ομάδας ενισχύοντας το πολεμικό κλίμα που χαρακτηρίζει τη σχέση τους.

To Top