ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Άρης θ΄ ανέβει πανεύκολα στη Β΄ Εθνική»

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Σπύρος Γόγολος, μίλησε για τη «γεύση» που του αφήνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τους «κίτρινους».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για τη «γεύση» που του αφήνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο: «Είναι κάτι που για να το κάνει κάποιος πρέπει να το αγαπάει πολύ. Έτσι και εγώ από πολύ μικρός, θυμάμαι με τον εαυτό μου με μια μπάλα. Κατάφερα αυτό που αγαπούσα τόσο πολύ, να το κάνω επάγγελμα. Πολλές εμπειρίες, ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, ανάμεικτα συναισθήματα πολλές φορές … Τα πιο πολλά βέβαια είναι θετικά, παρότι στη χώρα μας δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στο επίπεδο που πραγματικά θα θέλαμε να είναι το ποδόσφαιρό μας».

Για το γεγονός πως έχει χάσει χρήματα από το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι ένα πολύ άσχημο γεγονός το οποίο συμβαίνει στη χώρα μας. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, οι διοικητικοί παράγοντες, θα έπρεπε να έχουν λύσει αυτό το θέμα. Ο ποδοσφαιριστής όπως γνωρίζετε έχει ημερομηνία λήξης, κάνει ότι καλύτερο μπορεί όλα αυτά τα χρόνια για την οικογένειά του και είναι κρίμα πραγματικά ο ιδρώτας του πολλές φορές, να μην έχει ανάλογη οικονομική ανταπόκριση».

Για την προπονητική: «Εδώ και τρεις αγωνιστικές είμαι προπονητής στον Φοίνικα Καλαμαριάς, όπως και υπεύθυνος της ακαδημίας της ομάδας. Σταματώντας το ποδόσφαιρο άλλωστε, η προπονητική, είναι αυτό που ξέρουμε εμείς οι παίκτες να κάνουμε καλύτερα».

Για την ομάδα του Άρη αλλά και τον Κόκε: «Ο Άρης έχει έναν πολύ καλό προπονητή και παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Ο κ. Καρυπίδης βοήθησε πολύ, επίσης, στην προσπάθεια του συλλόγου και πιστεύω πως πανεύκολα ο Άρης θα ανεβεί στην Β’ Εθνική. Όσον αφορά τον Κόκε, έχω να πω πως είναι παίκτης μεγάλης αξίας, ήμασταν μαζί δυόμιση χρόνια και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του Άρη».

To Top