«Ο Άρης θέλει έναν Ούμπιντες»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Κωνσταντινίδης, μίλησε για την κατάσταση του φετινού Άρη, ενώ τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται την απόκτηση ενός χαφ που θα βοηθάει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για το παιχνίδι του Άρη με τη Ρόμα το 1964: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε εκείνη την ομάδα με την τωρινή. Άλλο ποδόσφαιρο παίζαμε τότε άλλο τώρα. Σε εκείνη την ομάδα τότε ξεκινήσαμε πολλοί νέοι και γράψαμε τη δική μας ιστορία».

Για το πώς βλέπει τον φετινό Άρη: «Αν μιλήσουμε γενικά και συγκρίνουμε τη φετινή με την περσινή χρόνια μπορούμε να πούμε ότι θα είμαστε καλύτεροι. Το ρόστερ έχει κλείσει και είναι πολύ ικανοποιητικό που μπήκαν νέοι παίκτες στην ομάδα όπως ο Μανιάς ή ο Κύργιας και τα δικά μας παιδιά έχουν αποκτήσει εμπειρία. Ξέρουν σε ποια ομάδα παίζουν και η φανέλα του Άρη είναι πολύ βαριά».

Για την ανάγκη απόκτησης ενός μέσου: «Ο Άρης πάσχει από κεντρώους παίκτες. Από παίκτες που θα τρέχουν πάνω-κάτω, θα αμύνονται και θα βοηθούν μπροστά. Έχουμε τον Αγκάνθο που σκοράρει, τον Τάτο που μπορεί να ντριπλάρει και να σκοράρει, όμως θέλουμε ένα παίκτη αλά Ούμπιντες. Ο Ιμπέχ μακάρι να μας βγει κάλος.

Θέλουμε έναν παίκτη που θα βοηθάει στην άμυνα, αλλά θα προωθεί και το παιχνίδι. Αν δεν έχουν βοήθεια οι επιθετικοί από το κέντρο είναι μεγάλο πρόβλημα. Αν βγει καλός ο Ιμπέχ δεν χρειάζεται κάποια άλλη προσθήκη».

Για τον Μανιά και τον Αγκάνθο: «Ο Μανιάς φαίνεται ότι θα βοηθήσει. Είναι δυνατό παιδί, «χώνεται» και είναι κάλος με το κεφάλι. Ο Αγκάνθο ξέρει πολύ «μεγάλη» μπάλα, αλλά πιστεύω ότι θα παίζει τρία παιχνίδια και δύο θα κάθεται εξαιτίας του προβλήματος στο πόδι του. Μακάρι να μας βοηθήσει».

To Top