ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης θέλει ένα ισχυρό ελληνικό κορμό – Πώς θα κινηθεί στην αγορά του μπάσκετ

Ο Άρης θέλει να δημιουργήσει έναν ελληνικό κορμό, που θα πλαισιώσει τους έξι ή επτά ξένους παίκτες, που θα αποκτηθούν, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως είναι φυσιολογικό όποιος Έλληνας κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και το κασέ του βρίσκεται μέσα στις οικονομικές δυνατότητες των κιτρινόμαυρων απασχολεί τον Γιάννη Καστρίτη.

Δεν είναι μόνο ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Δημήτρης Κατσίβελης, θα είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Νίκος Γκίκας, ο Νίκος Αρσενόπουλος, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο Κωστής Γόντικας, ο Βασίλης Μουράτος, ο Ιωσήφ Κολοβέρος, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης (ανήκει στον Ολυμπιακό και είτε θα παραχωρηθεί δανεικός είτε θα μείνει ελεύθερος), ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο Νίκος Δίπλαρος κ.α..

Οι περισσότεροι από τους παίκτες αυτούς υπήρξαν διεθνείς με την Εθνική ομάδα των “παραθύρων” και προσελκύουν ήδη ή θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, πλην των δύο αιωνίων της Αθήνας.

Ο Άρης έχει ως στόχο να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο, αλλά δεν μπορεί να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού με ομάδες, που διαθέτουν μεγαλύτερο πορτοφόλι απ’ αυτόν.

Η συμμετοχή στην Ευρώπη μπορεί να αποτελέσει δέλεαρ για τους γηγενείς παίκτες, όπως και για τους ξένους, αλλά οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να τη, εγγυηθούν τη δεδομένη χρονική στιγμή και είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν και το επόμενο χρονικό διάστημα. Μπορούν όμως να προσφέρουν άλλα πράγματα και αυτό θα προσπαθήσουν να εξηγήσουν στους παίκτες, που προσεγγίζουν ή θα προσεγγίζουν μελλοντικά.

To Top