Ο Άρης θέλει απάντηση από την FIBA εδώ και τώρα!

Νεότερα από τα κεντρικά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ περιμένει σήμερα ο Άρης, προκειμένου να μάθει βάσει ποιου πλάνου θα σχεδιαστεί η ομάδα του την επόμενη χρονιά. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, δεν εξαρτάται καθαρά από τον Πάτρικ Μπάουμαν και ο χρόνος πιέζει αφόρητα τους κίτρινους.

Ο Άρης θα πρέπει να μάθει άμεσα αν μπορεί να αποκτήσει Αμερικανούς από τα κολέγια παρότι υπάρχει απαγορευτικό μεταγραφών. Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια στην ομάδα για να προχωρήσει τον σχεδιασμό της. Αν τελικώς η FIBA αποδεχτεί το αίτημα του Άρη, τότε έχει καλώς. Οι κίτρινοι θα ενεργοποιήσουν τα συμβόλαια με τους Κλιφ Κόλιμον, Τσέιζ Σάιμον και Οράιον Άουτερμπριτζ, θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Κώστα Χαρίση και λογικά θα κλείσουν το ρόστερ τους.

Στο σενάριο που η FIBA δώσει αρνητική απάντηση ή καθυστερήσει να απαντήσει, ο Άρης θα πρέπει να κινηθεί διαφορετικά και να αποκτήσει παίκτες που έχουν αγωνιστεί πέρσι στο ελληνικό πρωτάθλημα ως το τέλος και το λέτερ οφ κλίαρενς είναι στην ελληνική ομοσπονδία. Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών που ίσως θα απασχολήσουν, εκτός κι αν ο Άρης ρίξει τελείως το βάρος στους συμβιβασμούς με Σκορδίλη και Πάουνιτς και άρει κανονικά το απαγορευτικό. Κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν γίνεται, γιατί παρουσιάζει αδιάλλακτη στάση ο Σκορδίλης.

 

To Top