ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Ο Άρης θέλει ισχυρό επιχειρηματία που θα δώσει όραμα στον κόσμο»

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, πρώην τερματοφύλακας, του Άρη μίλησε για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, την καθυστέρηση στη λήξη αποφάσεων, ενώ τόνισε και το τι έφταιξε και δεν τα κατάφεραν φέτος οι “κιτρινόμαυροι” αλλά και τι χρειάζεται για να επιστρέψει ο σύλλογος δυνατός στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την αβεβαιότητα των τελευταίων εβδομάδων: «Είναι κουραστικό όλο αυτό το σκηνικό για τους παίκτες. Η αβεβαιότητα είναι ό,τι το χειρότερο. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα γίνουν πιο κατανοητά τα πράγματα ώστε να ξέρει ο καθένας το δρόμο που θα ακολουθήσει. Η αβεβαιότητα κάνει τον ποδοσφαιριστή να βγαίνει έξω από τα νερά του. Την ώρα που άλλες ομάδες ξέρουν πώς θα κινηθούν, αυτός δεν ξέρει που βρίσκεται. Είναι δύσκολο για όλα τα παιδιά, πρέπει όμως, να κοιτάξουν το μέγεθος του Άρη και να περιμένουν να βγουν οι αποφάσεις».

Για το αν η καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων υπονομεύει τον προγραμματισμό του Άρη:«Αναλόγως πότε θα βγει αυτή. Αν βγει τον Αύγουστο σίγουρα θα τον υπονομεύσει, αν βγει, όμως, μέσα στον επόμενο μήνα δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Θα βρεθούν οι παίκτες για να γίνει η προετοιμασία και να οργανωθεί η ομάδα. Ο χρόνος, σίγουρα, θα είναι πιεσμένος. Οι άνθρωποι της ομάδας, όμως, θα ξέρουν πολύ καλά  τον χρόνο προετοιμασίας και πόσο θα χρειαστεί ο κάθε παίκτης ανάλογα με την κατάσταση που θα έρθει το καλοκαίρι. Υπάρχουν άνθρωποι που θα φέρουν την ομάδα στο επιθυμητό στάδιο και εκτιμώ πως οι παίκτες θα ανταπεξέλθουν γιατί είναι πολλά χρόνια επαγγελματίες».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στον Άρη για να γίνει και πάλι μεγάλος: «Ο κόσμος του Άρη θέλει όραμα και αυτό θα το φέρει ένας ισχυρός επιχειρηματίας. Όταν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος που θα ακολουθήσει το όραμα της ομάδας, οι οπαδοί του Άρη έχουν δείξει ότι είναι κοντά και θα του δώσουν τεράστια δυναμική».

Για τους λόγους που απέτυχε ο Άρης: «Ρωτήστε αυτούς που έκαναν τις επιλογές».

To Top