ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης θέλει κόντρα στον Ήφαιστο να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί (PRESSARIS LIVE, 15:45)

Με ρεκόρ 1-5 ο Άρης όπου κι αν παίζει πλέον θα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, υπό πίεση. Αυτό θα συμβεί και σήμερα (15:45) στη Λήμνο, όπου αντίπαλό του είναι ο Ήφαιστος, που μετράει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής οι κίτρινοι παίζουν με μια ομάδα που έχει ποιότητα, αλλά προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και αναζητά ότι και ο Άρης – ίσως σε διαφορετικό βαθμό – την αγωνιστική εξιλέωση.

Ο Άρης με δύο “άσχημες” ήττες εντός έδρας από Κολοσσό και Ιωνικό οφείλει να βρει μακριά από το Παλέ παιχνίδια για να καλύψει αυτές τις απώλειες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ενδεχομένως σήμερα να έχει ευκαιρία να το κάνει, διότι και ο Ήφαιστος δεν είναι, επίσης, σε καλό αγωνιστικό “φεγγάρι”.

Ο Άρης θα παραταχθεί και πάλι χωρίς τον Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά θα απουσιάσει και ο Τζόρτζε Γκάγκιτς, που πλέον αποτελεί παρελθόν, οπότε αναμένεται για μεγάλο χρονικό διάστημα να παίξει σε θέση σέντερ και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, δίνοντας ανάσες στον Βλάντο Ντραγκίτσεβιτς.

Οι κίτρινοι οφείλουν να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε τρεις παίκτες από τον Ήφαιστο. Οι Σμιθ, Έβανς και Λιτλ είναι οι βασικοί άξονες του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας από τη Λήμνο, ωστόσο καθοριστικοί είναι και οι Χάμοντς και Μολντοβεάνου.

Η άμυνα είναι κλειδί για τον Άρη αν θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο περιορισμός της δράσης του Σμιθ και του Έβανς είναι ένα πρώτο βήμα για να αυξηθούν οι πιθανότητες νίκης, αλλά απαιτείται και σήμερα αυταπάρνηση και συγκέντρωση από όλους όσοι χρησιμοποιηθούν.

To Top