ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης θέλει να αλλάξει εικόνα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Ολυμπιακό (19:30 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θέλοντας ξεκάθαρα να αλλάξει εικόνα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα (19:30 – PRESSARIS LIVE).

Είναι το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι μέσα σε τέσσερις μέρες, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στα πλέι οφ και είναι ξεκάθαρο ότι αναζητεί διέξοδο. “Βρίσκουμε απέναντί μας τον Ολυμπιακό ίσως στην καλύτερή του κατάσταση αυτή τη σεζόν. Θέλει από την πλευρά μας να επιδείξουμε μεγάλη πειθαρχία, συγκέντρωση και θέληση για το θετικό αποτέλεσμα” όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος.

Η “επόμενη μέρα” της ήττας από την ΑΕΚ βρήκε τον Άρη με αρκετά προβλήματα. Τελικά στην αποστολή δίνουν το παρών οι Μορόν, Νταρίντα, ενώ στα συν είναι η επιστροφή του Σουλεϊμάνοφ. Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει για μια φορά τον Φεράρι και τον Βέλεθ, ενώ απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Βερστράτε, Ανσαριφάρντ.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Την ίδια ώρα, επιστροφές αλλά και απουσίες στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Άρη Συγκεκριμένα, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριλαμβάνονται κανονικά οι Κώστας Φορτούνης, Ντέβιντ Κάρμο και Ροντινέι. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμειναν οι Ρέτσος, Όρτα και Αλεξανδρόπουλος.

Αναλυτικά: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ντόη, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

Διαιτητής: Ομπρένοβιτς Ράντε, Βοηθοί: Πραπρότνικκαι Κορντέζ, Τέταρτος: Τσακαλίδης, VAR: Γιουγκ και Κόλλιας

To Top