ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης θέλει να… ξορκίσει την “υπόθεση γκολ” με τον Λορέν Μορόν

Από χθες το μεσημέρι, μια σπουδαία μεταγραφή είναι γεγονός για τον Άρη, μετά τη συμφωνία με τον Λορέν Μορόν!

Ο Άρης μετά από αρκετές μέρες επαφών ανάμεσα σε όλες τις πλευρές κατάφερε την οριστική συμφωνία.  Η κιτρινόμαυρη ομάδα συμφώνησε με τη Ρεάλ Μπέτις για την απόκτηση του Λορέν Μορόν, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων!

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν τη σπουδαία μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα εικοσιτετράωρα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο και να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Με την σπουδαία αυτή κίνηση των κιτρινόμαυρων, με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2020 την πόρτα της Μπέτις χτύπησε η Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει προσφέροντας 40.000.000 ευρώ, από τα 50.000.000 ευρώ που ήταν η ρήτρα στο συμβόλαιό του αλλά η Μπέτις την απέρριψε, δείχνει τη μεγάλη υπέρβαση…

Ήταν η σεζόν με 39 εμφανίσεις και 12 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο που προκάλεσε το ενδιαφέρον και από την Τότεναμ και τη Μίλαν. Ο Άρης τον θέλει για να χτίσει πάνω του την επίθεση, ελπίζοντας ότι στο πρόσωπό του θα βρει τον επιθετικό περιοχής που χρόνια τώρα ψάχνει. Και με απλά λόγια; Να… ξορκίσει την υπόθεση γκολ:

Πλέον απομένει το πότε ο 29χρονος επιθετικός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, αφού πλησιάζουν τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Conference League και ο Άρης θέλει να τον έχει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στις προπονήσεις.

To Top