ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης θέλει να παρουσιάσει αγωνιστική βελτίωση απέναντι στον Ολυμπιακό (PRESSARIS, 17:00)

Ο Άρης αυτό που έχει να κάνει σήμερα (17:00) απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πρωτίστως να κοιτάξει τη δική του εικόνα, τη δική του αγωνιστική βελτίωση, ώστε σταδιακά να μπορέσει να μπει στον σωστό δρόμο σαν ομάδα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

 Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Την δεδομένη χρονική περίοδο μοιάζει πολύ δύσκολο να μπορέσει αυτός ο Άρης να διεκδικήσει τη νίκη από αυτόν τον Ολυμπιακό – για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος – ωστόσο αυτό που σε πρώτη φάση προέχει για τους κίτρινους είναι να βγάλουν στο παρκέ ένα πρόσωπο ανταγωνιστικό, όπως το είχαν κάνει σε μεγάλο βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, από τότε έχουν επιδοθεί σε μια αγωνιστική κατρακύλα με ήττες από την Κατάγια στο Αλεξάνδρειο και από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και νίκη επί της Ντνίπρο στη Ουκρανία παίζοντας ωστόσο πολύ άσχημο μπάσκετ.

Ο Άρης δεν είναι αγωνιστικά εκεί που θα ήθελαν οι άνθρωποί του και οι φίλαθλοί του να βρίσκεται. Πέρα από τα αποτελέσματα είναι η απόδοση και η εικόνα της ομάδας που προβληματίζουν τον καθένα, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουν ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες από το να δουλέψουν σε προπονήσεις και αγώνες, για να βελτιωθούν.

Είναι μια ευκαιρία σήμερα να κάνει ο Άρης μέσα από ένα παιχνίδι με έναν καλύτερο αντίπαλο, μια νέα αρχή στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, να προσπαθήσει να παρουσιάσει στον (δικαιολογημένα προβληματισμένο) κόσμο του κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό…

To Top