ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης θέλει τον μέσο της Λιόν Παπέ Σεΐκ Ντιόπ! Συζητήσεις με τους Γάλλους για να έρθει άμεσα

Ο Άρης για τον μέσο της Λιόν Παπέ Σεΐκ Ντιόπ! Συζητήσεις με τους Γάλλους για να έρθει άμεσα.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σενεγαλέζου μέσου (αγωνίζεται ως εξάρι και οκτάρι). Ο Παπέ Σεΐκ Ντιόπ είναι 24 χρόνων, 1μ.80 και έχει χριστεί 3 φορές διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης, έχοντας αρκετές συμμετοχές στις “μικρές” Εθνικές της Ισπανίας έχοντας γεννηθεί στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου! Mάλιστα διαθέτει Ισπανικό διαβατήριο.

Ξεκίνησε από την Μοντανιέρος, συνέχισε με την Θέλτα, με την οποία “συστήθηκε” ποδοσφαιρικά μέχρι που μεταπήδησε το 2017 στην Λιόν. Η Γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την υπογραφή του Ντιόπ για πενταετές συμβόλαιο με κόστος μεταγραφής που καταβλήθηκε στη Θέλτα (όπως ανακοινώθηκε) στα 10.000.000 ευρώ! Το 2019 επέστρεψε ως δανεικός στην Θέλτα, ενώ το 2020 αγωνίστηκε επίσης δανεικός στην Γαλλική Ντιζόν.

Tην περίοδο 2018-19 είχε 5 συμμετοχές στο Τσάμπιονς λιγκ με την Λιόν, η μια σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και οι άλλες τέσσερις ως αλλαγή στο τέλος των αγώνων.

Την περασμένη σεζόν μέτρησε 21 συμμετοχές στη Ντιζόν και από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν βρίσκεται στη Λιόν, χωρίς χρόνο συμμετοχής. Φέτος δεν έχει αγωνιστεί παρα μόνο 45′ με την Λιόν Β’ και η Γαλλική ομάδα είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του. Οι κιτρινόμαυροι έχουν δίαυλο επικονωνίας προκειμένου, εφόσον βρεθεί η “χρυσή τομή” να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη ο 24χρονος μέσος και αισιοδοξούν ότι θα ολοκληρώσουν την μεταγραφή, είτε με δανεισμό, είτε και ως ελεύθερο, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Εδώ η στατιστική πορεία του Παπ Σεΐκ Ντιόπ:

 

To Top