Ο Άρης θέλει τον… Φίνο του!

Ο Σπύρος Φίνος φαίνεται πως ταιριάζει «γάντι» στον φετινό Άρη, καθώς δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» νικούν όταν εκείνος βρίσκεται στον πάγκο τους!

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Volleyleague, θα καταλάβει αμέσως το «γιατί»: ο Αντρέι Κράβαρικ κάθισε για επτά παιχνίδια στον πάγκο του Άρη και είχε απολογισμό μία μόλις νίκη (2-3 επί της Νίκης Αιγινίου) και έξι ήττες! Τον διαδέχτηκε ο Φίνος, ο οποίος παρέλαβε την ομάδα στην 11η θέση της βαθμολογίας, και με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ήττες στο τάι μπρέικ, την οδήγησε στην 6η θέση.

Σειρά είχε ο Βαγγέλης Κουτσονίκας, το «πείραμα» με τον οποίο «έπιασε» την περσινή χρονιά, όταν και πήρε τη θέση του Γιώργου Γιάτση, όμως, δεν συνέβη το ίδιο και φέτος. Ο Έλληνας προπονητής να γευτεί τη χαρά της νίκης, μετά από εννέα παιχνίδια, και συνεπώς η επιστροφή του Φίνου ήταν επιβεβλημένη.

Μάλιστα, η χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από την Παναχαϊκή φέρνει σε θέση ισχύος τους «κίτρινους», που αν κερδίσουν τους «πράσινους» το Σάββατο στην Αθήνα, θα έχουν τη δυνατότητα να ‘καθαρίσουν’ από νωρίς με τη μάχη της παραμονής.

To Top