ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Άρης θα ανέβει σίγουρα»

Ο τερματοφύλακας του Αιολικού, Χρήστος Πουρής, μίλησε για το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio

Για το φιλικό: Ήταν πρόκληση για μας να αντιμετωπίσουμε στο τελευταίο φιλικό πριν τα επίσημα παιχνίδια τον Άρη. Ο Άρης ήταν ανέτοιμος γιατί ήταν το πρώτο φιλικό αλλά σίγουρα έχει τους καλύτερους παίκτες και θα πανηγυρίσει την άνοδο.

Για τον Άρη: Έχει πολύ καλούς παίκτες. Γνωρίζω τη Γ’ εθνική και ξέρω πως με τέτοιους παίκτες μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Το ρόστερ είναι πολύ καλό. Το φιλικό ήταν ένα δείγμα για όλους στον Άρη, άλλα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Για τους παίκτες του Άρη: Όλοι είναι πολύ καλοί παίκτες αλλά ο Γκαέλ Ν’Λουντούλου έκανε τη διαφορά στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Για την ετοιμότητα της ομάδας: Χρειάζεται πίστωση χρόνου για να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους. Είναι πλεονέκτημα.  Το σημαντικό δεν είναι ότι η ομάδα διαθέτει έμπειρους παίκτες αλλά έμπειρο προπονητή, καθώς μπορεί να μεταδώσει γρήγορα αυτά που θέλει στους παίκτες του. Αλλά και τα δυο μαζί είναι πιο σημαντικό.

Για το πέναλτι του Τάτου που απέκρουσε: Περίμενα το Τάτο και έπεσα σωστά. Η αλήθεια είναι πως έχω παράδοση κόντρα στον Άρη σε πέναλτι γιατί και στα Τρίκαλα που ήμουν τον είχαμε αποκλείσει στους «16» του κυπέλλου στα πέναλτι, όταν έπιασα του Ρονάλτο Γκιάρο.

To Top