«Ο Άρης θα βρει τον δρόμο του»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και του Ολυμπιακού, Νίκος Τσιαντάκης, μίλησε  για την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη, τις διορθωτικές αλλαγές που θα πρέπει γίνουν στην ομάδα, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα στις πρώην του ομάδες.
 
«Συνήθως μία αλλαγή προπονητή, πέρα από την αξία του Σάκη του Τσιώλη ο οποίος σαν προπονητής είναι πολύ καλός, αποτελούν τουλάχιστον για το αμέσως επόμενο παιχνίδι, ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές να παίξουν πολύ καλά, δίνοντας το κάτι παραπάνω. Χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να περάσει την φιλοσοφία του ένας νέος προπονητής» είπε στο αρχικά ο Νίκος Τσιαντάκης μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα 98,7», τονίζοντας παράλληλα πως οι κίτρινοι θα βρουν τον τρόπο για να ξεπεράσουν την αγωνιστική κρίση:

 «Ο Άρης είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα και είναι σίγουρο ότι θα βρει τον δρόμο του. Θα χρειαστεί δουλειά από μέρους του νέου προπονητή αλλά και κάποιες προσθήκες. Χρειάζεται χρόνος, υπομονή και ηρεμία για να δείξει η ομάδα άλλο πρόσωπο στη συνέχεια».
 
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και του Ολυμπιακού σχολίασε όμως και το προσεχές παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες:
 «Ο Άρης σίγουρα θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα για να ικανοποιήσει τον φίλαθλο κόσμο. Σίγουρα θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό. Περιμένουμε να δούμε ένα ντέρμπι. Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον σημερινό αγώνα με την Ντόρτμουντ».

To Top