“Ο Άρης θα κάνει το χρέος του και θα κερδίσει όλα τα παιχνίδια…”

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε για την πορεία των “κίτρινων” και για τον αν μπορεί η ομάδα να κάνει το απόλυτο στα παιχνίδια που απομένουν.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για τον Άρη και μετά την νίκη με τον Πανσεραϊκό: «Δείχνει να είναι κάπως καλύτερος αλλά αυτή τη στιγμή παρόλο που είναι το φαβορί δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν η άνοδος. Πρέπει να κάνει το χρέος που έχει και να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Αυτός ο Πανσεραϊκός που είδα στο Χαριλάου δεν με έπεισε. Υπάρχουν 3-4 σοβαρές ομάδες στην κατηγορία και οι άλλες είναι ερασιτεχνικές. Δύσκολα μπορεί να κερδίσει σε Δράμα και Καβάλα ο Πανσεραϊκός. Το 10/10 που έκανε ήταν γιατί έπαιξε με ομάδες που δεν είναι Γ’ εθνικής. Βλέποντας ότι έχασε κάποια σημαντικά παιχνίδια και δεδομένο ότι ο Άρης με την προσθήκη ορισμένων παικτών βελτιώθηκε πιστεύω δεν θα κάνει άλλη γκέλα η ομάδα, όμως δεν έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Νομίζω  ότι ο Άρης θα κάνει το χρέος του και θα κερδίσει τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το τι αίσθηση έχει και αν θεωρεί ότι μπαίνει μια σειρά στον Άρη: «Σίγουρα μπορούν να αλλάζουν προς το καλύτερο τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή είναι καλά τα πράγματα ειδικά μετά την  νίκη του Πανσεραϊκού, αν δεν είχε κερδίσει θα ήταν πολύ δύσκολα τώρα τα πράγματα είναι θετικά. Όμως δεν σημαίνει ότι όλα είναι τέλεια ο Άρης πριν 4 χρόνια έπαιζε με την Μάντσεστερ Σίτι».

Για το αν μπορεί να κάνει το απόλυτο ο Άρης: «Νομίζω ότι θα το κάνει το 5/5 ο Άρης γιατί οι υπόλοιπες ομάδες είναι υποδεέστερες. Όμως πρέπει να είναι σοβαρός. Αν παίξει με 60-70% από αυτό που μπορεί θα κερδίσει όλα τα παιχνίδια».

To Top