Ο Άρης θα παλέψει για την άρση του εμπάργκο στις μεταγραφές! Ανοιχτό το θέμα με ρυθμιστή το άρθρο 99

Ο Άρης για δεύτερη χρονιά παίζει με περιορισμό μεταγραφών εξαιτίας της οικονομικής λαίλαπας που προηγήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να μην πάρει αδειοδότηση και να είναι στον προθάλαμο του άρθρου 99.

Ο συνδυασμός αυτών των δυο έφερε το εμπάργκο τις μεταγραφές. Είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Άρης παίζει με μειονέκτημα σε επίπεδο ενίσχυσης σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Η απόφαση είναι δεδομένη. Σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου θα προχωρήσει ο Αρης προκειμένου να εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει ώστε να βελτιώσει την εικόνα του, η οποία -ανεξάρτητα από τα εναντίον του «διαιτητικά εγκλήματα»- δεν είναι καλή.

Η ΠΑΕ Αρης, εφόσον πετύχει την υπαγωγή της στο άρθρο 99, θα επιδιώξει να αλλάξει το status quo ως προς το θέμα της απαγόρευσης που της έχει επιβληθεί εξαιτίας χρεών στις μεταγραφές. Ένα θέμα που είχε έρθει στο φως πριν μερικές βδομάδες και επιβεβαιώθηκε δια στόματος Ηλιάδη.

«Η αλήθεια είναι ότι ισχυρός Αρης με δεσμεύσεις στις μεταγραφές δεν γίνεται.Γι’ αυτό προτείναμε στη Super League να μας επιτρέψουν να αποκτήσουμε και δύο ξένους κάτω των 24 ετών, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις από τις άλλες ΠΑΕ. Μόλις τελεσιδικήσει η υπαγωγή στο άρθρο 99, θα παλέψουμε την άρση του εμπάργκο στις μεταγραφές τον Ιανουάριο» είχε δηλώσει στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ηλιάδης και προς αυτήν την κατεύθυνση σκοπεύει να κινηθεί.

Αν δεν τα καταφέρει, ο Αρης θα πρέπει να συμβιβαστεί με μία μόλις μεταγραφή (άνω των 24) Έλληνα παίκτη, ενώ θα έχει δικαίωμα να αποκτήσει απεριόριστους κάτω των 24 ετών, πάντα Έλληνες. «Διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν, απλώς αν ισχύσει η απαγόρευση, οι δυνατότητες θα είναι περιορισμένες» σχολίαζαν στην Αλκμήνης χαρακτηριστικά. Δεν αποκλείεται ο Αρης να προχωρήσει και σε αποδεσμεύσεις, καθώς κάποιοι παίκτες δεν έχουν ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις τους.

Όλα αυτά σε συνεργασία πάντα με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και ρυθμιστή το άρθρο 99.

To Top