ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης θα πληρώσει και το παράβολο της ΕΠΟ και θα παλέψει για την δικαίωση του στο CAS!

Δεν κρατάνε (πότε τα κράτησαν) τα προσχήματα στην ΕΠΟ, για μια  ακόμη φορά, όμως ο Άρης δείχνει αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους για να δικαιωθεί στην υπόθεση-σκάνδαλο της αφαίρεσης -6 βαθμών. Και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να πληρώσει και το παράβολο της ΕΠΟ!

Όπως έγινε ήδη γνωστό, η ΠΑΕ Άρης (παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα) κατέβαλε κανονικά το παράβολο των 22.000 ευρώ για να φτάσει η υπόθεση των -6 στο CAS. Βέβαια, βάσει των διαδικασιών που ακολουθούνται, κάθε διάδικος οφείλει να καταβάλει 22.000 ευρώ ως παράβολο προκειμένου να γίνει η δίκη, κάτι που δεν έκανε όμως η ΕΠΟ, μια και είναι η μία διάδικος, σφυρίζοντας αδιάφορα! Και φυσικά κάνοντας το… αντίθετο από ότι έκανε όταν ήταν διάδικος στην υπόθεση ΠΑΟΚ-πολυϊδιοκτησίας. Ψιλά γράμματα.

Αυτή τη στιγμή είναι γεγονός ότι υπάρχει προθεσμία στις 24 Νοεμβρίου για να καταβάλλει το παράβολο αυτό η ΕΠΟ, όμως το… “ξεχνάει” ή δεν… προλαβαίνει! Αν δεν το καταβάλει η ΕΠΟ αυτό το ποσό, δεν θα προχωρήσει η διαδικασία στο CAS και θα χρειαστεί να περάσουν αρκετές μέρες, μέχρι να υπάρχει νέα προθεσμία, άρα θα χαθεί χρόνος με ότι συνεπάγεται αυτό!

Όπως σημειώσαμε και χθες ήδη έγινε μια επικοινωνία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου, ο οποίος απλά υποσχέθηκε να το… κοιτάξει! Αστεία πράγματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την στιγμή που πιέζει ο χρόνος η ΠΑΕ Άρης θα καταβάλλει τα χρήματα της… ΕΠΟ για να “τρέξει” η υπόθεση.

Για την ιστορία, σε περίπτωση βέβαια που οι κιτρινόμαυροι κερδίσουν την υπόθεση και δικαιωθούν, τότε το σύνολο των εξόδων (44.000 ευρώ) για τα παράβολα θα βαρύνουν την ΕΠΟ. Εάν παρ’ ελπίδα ο Άρης δεν κερδίσει την υπόθεση θα έχει ήδη πληρώσει τα παράβολα και των δυο…

To Top