“Ο Άρης θα φτάσει αρκετά ψηλά, υπόσχομαι να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι”

Ο «μίστερ-γκολ» του περυσινού Απόλλωνα, κόντρα στην παλιά του ομάδα! Ο Μιχάλης Μανιάς μίλησε για το συναίσθημα της επιστροφής στη Ριζούπολη ως παίκτης του Άρη, υπενθυμίζοντας πως άλλαξε σελίδα στην καριέρα του. Παράλληλα υποσχέθηκε πως θα δίνει το 100% σε κάθε αγώνα των κίτρινων.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στο novasports:

-Μιχάλη, η ώρα της αλήθειας έφτασε. Την Κυριακή ο Άρης κάνει πρεμιέρα στη Ριζούπολη.

« Θα είμαστε έτοιμοι στη πρεμιέρα! Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και στη προετοιμασία, αλλά και μετά. Όπως σε κάθε πρεμιέρα υπάρχουν παγίδες, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε να ευτυχήσουμε στο τέλος».

-Για σένα η τύχη το έφερε έτσι, ώστε να γυρίζεις την πρώτη κιόλας αγωνιστική, σε γνώριμο περιβάλλον, όπου θα συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα, καθώς την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόσουν στον Απόλλωνα. Περίεργη κατάσταση;

« Στον Απόλλωνα πέρασα μια πολύ ωραία χρονιά η οποία συνδυάστηκε με την άνοδο. Όμως έχω αλλάξει σελίδα στην καριέρα μου, είμαι σε μια άλλη ομάδα, στον Άρη και θα προσπαθήσω για το καλύτερο για τον νέο μου σύλλογο».

-Όσο κι αν έχει αλλάξει ο Απόλλωνας από πέρυσι, δεν παύεις να γνωρίζεις πολλά από τα «κομμάτια» του. Τι πρέπει να προσέξει ο Αρης;

« Κοιτάξτε, την πρώτη αγωνιστική, είναι δύσκολο να βρούμε τα «κλειδιά» του Απόλλωνα. Διότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, ούτε εμείς, ούτε ο Απόλλωνας. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

-Πως οραματίζεσαι τον φετινό Άρη;

«Πιστεύω πως ο Άρης θα φτάσει αρκετά ψηλά σε σχέση με την περυσινή χρονιά στην οποία υπήρχαν κάποια προβλήματα. Από εκεί και πέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε η ομάδα, πράγματι, να φτάσει ψηλά».

-Έχεις προλάβει να γίνεις σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Άρη! Είναι ένα στοίχημα για σένα να δικαιώσεις ολ΄ αυτά που ακούγονται;

« Δεν ξέρω αν είναι στοίχημα, όμως μπορώ να υποσχεθώ πως θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι, κοιτάζοντας πάντα τη νίκη».

To Top