ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην… αναμονή για τους τραυματίες ο Σπανός

Γέμισε το “απουσιολόγιο” του Δημήτρη Σπανού τις τελευταίες μέρες, καθώς στο ιατρικό δελτίο των “κιτρινόμαυρων” προστίθενται συνεχώς ονόματα με τον 48χρονο προπονητή να προβληματίζεται έντονα, αν και υπάρχει χρόνος, προκειμένου να είναι οι οι περισσότεροι παρόντες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Αντώνης Καπνίδης, που υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού στην ποδοκνημική και κάκωση έσω πλαγίου στο γόνατο, υπολογίζεται ότι θα μείνει ένα μήνα περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ ο Μπάμπης Παυλίδης, που υπέστη -επίσης- διάστρεμμα β’ βαθμού στην ποδοκνημική, θα μείνει εκτός 15-20 μέρες.

Τις επόμενες μέρες, πρόκειται σιγά σιγά να επανέλθει και ο Μπράνισλαβ Νίκιτς, ο οποίος έχει ως στόχο να είναι απολύτως έτοιμος σε 10-15 μέρες, ενώ στο τέλος του Οκτωβρίου υπολογίζεται η οριστική επιστροφή του Δημήτρη Ανάκογλου.

Από εκεί και μετά, ο Μανώλης Τζανακάκης, που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα (από Δευτέρα αναμένεται να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς), ενώ ο Νίκος Τσουμάνης απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

 

To Top