ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης… θύμισε στο ΣΕΦ ποιος είναι! Τα νούμερα των κιτρινόμαυρων και η συνέχεια

Ο Άρης, που εμφανίστηκε χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν αυτός, που παρουσιάστηκε φέτος στην πλειοψηφία των αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σοβαρός, συγκεντρωμένος, με ενέργεια, αποφασιστικότητα και διάθεση να δώσει ό,τι έχει και στις δυο πλευρές του παρκέ και να εκτελέσει το πλάνο.

Οι κιτρινόμαυροι στρίμωξαν στα σχοινιά τον Ολυμπιακό με το 20πλάσιο μπάτζετ κι αν τους το επέτρεπαν οι διαιτητές, θα μπορούσαν να φύγουν νικητές από το Φάληρο. Η εμφάνιση, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση την ομάδα, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας στο πρωτάθλημα

Ο Άρης στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στην εντυπωσιακή του ευστοχία από τη γραμμή των 6,75, όπου είχε 16/32 τρίποντα (50%). Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 48 από τους 77 πόντους προήλθαν από τα τρίποντα, σχεδόν δηλαδή τα 2/3.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη τελείωσε την αναμέτρηση με 12/28 δίποντα (42%) και 5/9 βολές (!). Είχε 21 ασίστ έναντι 13 λαθών και γενικά μια πολύ καλή παρουσία απέναντι σε μια ομάδα, που θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλοί και στην πίσω πλευρά του παρκέ, δέχθηκαν, όμως 29 πόντους από τη γραμμή των βολών, με τα φάουλ που σφύριζαν οι διαιτητές.

Όπως δήλωσε, μετά τον αγώνα ο προπονητής του Άρη, τις τελευταίες δέκα μέρες η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, οι τραυματίες επιστρέφουν και η συνέχεια μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη.

To Top