ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης κάνει… επανεκκίνηση κόντρα στο Χολαργό (PRESSARIS, 17:30)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (17:30) τον Χολαργό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και θέλει να κάνει επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στον πάγκο του δεν υπάρχει πλέον ο Βαγγέλης Αγγέλου, αλλά ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος ντεμπουτάρει ως προπονητής των κίτρινων σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα για την πορεία του πρωταθλήματος.

Οι κίτρινοι πολύ απλά δεν έχουν άλλα περιθώρια απωλειών ειδικά μέσα στο Παλέ. Τέσσερις ήττες σε τέσσερις αγώνες δεν είναι απολογισμός για τον Άρη, ακόμα κι αν αντιμετώπισε αυτή τη στιγμή τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Οι δικαιολογίες τελείωσαν για τους παίκτες. Υπάρχει και η νέα κατάσταση, με ένα νέο πρόσωπο στον πάγκο της ομάδας, είναι πλέον η ώρα των παικτών να αποδείξουν ότι έχουν επίγνωση της κατάστασης και ότι πρέπει να σταματήσουν να αδικούς τους εαυτούς τους.

Ο Χολαργός είναι καλή ομάδα, έχει παίκτες ποιότητας, σαφώς και ξεχωρίζει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον Άρη, αν φυσικά παρουσιαστεί στο παρκέ ο… κανονικός Άρης. Μια ομάδα, δηλαδή, που θα παίξει σωστή άμυνα, που θα είναι συγκεντρωμένη και θα έχει σωστές επιλογές στην επίθεση, παίζοντας ομαδικά, ψάχνοντας την κατάλληλη πάσα στον κατάλληλο παίκτη.

Ήρθε η ώρα να μαζέψουν νίκες οι κίτρινοι και οφείλουν να το κάνουν από σήμερα και για τον επόμενο μήνα, γιατί δεν αξίζουν να βρίσκονται στην θέση που είναι αυτή τη στιγμή.

To Top