ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ο Άρης και οι άλλες ομάδες στη μάχη της ανόδου…”

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Τρίκαλα, Διονύσης Παππάς, μίλησε gια όλους και για όλα, κάνοντας αναφορά μεταξύ άλλων και στην μάχη της ανόδου, όπως και στην κατάσταση που επικρατεί στη Football League. 

Διαβάστε τα όσα είπε στο speaker.gr:

Σ’ αυτό το σημείο του πρωταθλήματος ποιες ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο και ποιες θα πλασαριστούν στην πρώτη πεντάδα;

«Τον πρώτο λόγο για την άνοδο στη Super League έχουν ο Απόλλων Σμύρνης, η Λαμία και ο Άρης, ακολουθούν ο ΟΦΗ και ο ΑΟΤ. Ο Απόλλωνας έχει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα, είναι αήττητος και έχοντας ένα καλό σύνολο, χωρίς να εντυπωσιάζει παίρνει τα θετικά αποτελέσματα, χωρίς να παραβλέπουμε το γεγονός ότι έχει έναν πολύ καλό προπονητή τον Άκη Μάντζιο. Η Λαμία από την άλλη μεριά διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες, φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, καλό σύνολο και έναν έμπειρο προπονητή τον Μπάμπη Τεννέ με πολλούς τίτλους στη Β΄ εθνική, άρα άριστο γνώστη των ιδιαιτεροτήτων αυτής της κατηγορίας.

Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και έμπειρους ποδοσφαιριστές με αξία που με μια ενέργειά τους μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι, στο τιμόνι ο κ. Κωστένογλου είναι έμπειρος με παραστάσεις όμως από την πιο πάνω κατηγορία. Ο ΌΦΗ είναι και αυτός μια ιστορική ομάδα με κόσμο, δυνατή έδρα και καλό υλικό με ορισμένους ποδοσφαιριστές να ξεχωρίζουν. Όπλο του ο πολύ καλός και ανερχόμενος προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος που κατά τη γνώμη μου έχει μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα Τρίκαλα έχουν πολύ καλό υλικό, καλή οργάνωση και έναν προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη που γνωρίζει την κατηγορία αλλά και τον κύριο Γιαλιά που είναι φιλόδοξος και εμπνέει οικονομική σταθερότητα και εμπιστοσύνη».

-Πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Football League; Την οργάνωση, την καθυστέρηση έναρξης, τις χορηγίες, τα μπάτζετ.

«Οι οικονομικές συγκυρίες συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό αρνητικά στην καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος φέτος. Όταν απαξιώνεται η διοργάνωση είναι φυσιολογικό να μην προσελκύονται χορηγοί. Ακόμη αποτρεπτικό για την εξεύρεση χρημάτων, είναι τα άδεια γήπεδα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), η καχυποψία προερχόμενη και από το Στοίχημα, η έλλειψη οργάνωσης καθώς και οι αποχωρήσεις κάποιων ομάδων. Είναι γεγονός ότι θα χρειαστούν βαθιές τομές ώστε να αποκατασταθεί και πάλι η αξιοπιστία του πρωταθλήματος αν και οι ιθύνοντες της Διοργανώτριας Αρχής κατέβαλαν πολλές προσπάθειες εξ αρχής να βρουν υποστηρικτές».

To Top