Ο Άρης και ο Super 3 ήταν στο… κίτρινο νταμπλ! (video)

H Ντόρτμουντ αφού διέλυσε την Μπάγερν με το εντυπωσιακό 5-2 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας πανηγύρισε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας της! «Παρών» σε αυτή την κιτρινόμαυρη γιορτή ήταν ο Άρης και ο Super 3.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Είκοσι δύο χρόνια μετά την Πτώση του Τείχους στο Βερολίνο, η Ντόρτμουντ διέλυσε με σκορ 5-2 την Μπάγερν Μονάχου και στέφθηκε ξανά Κυπελλούχος, αποδεικνύοντας με το φετινό νταμπλ (το πρώτο της ιστορίας της) περίτρανα πως οι Βεστφαλοί είναι πια τα απόλυτα αφεντικά.

Οι κερκίδες των οπαδών της Ντόρτμουντ… κιτρίνισαν το Στάδιο και έκλεψαν την παράσταση. Ανάμεσα στην κιτρινόμαυρη… θάλασσα από πανό και σημαίες, ξεχώρισε το πανό του Super 3 Λαγκαδά το οποίο στήθηκε ακριβώς δίπλα στην κεντρική είσοδο από εκεί που βγήκαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Το χαρακτηριστικό βίντεο του sportena.com είναι αποκαλυπτικό. Μετά το 0.30’’ το πανό των κίτρινων δεσπόζει, ομορφαίνοντας την γιορτή της Ντόρτμουντ και βάζοντας φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του Άρη και του κόσμου στο πιο όμορφο και τρελό κιτρινόμαυρο πάρτι!

Δείτε το βίντεο του sportena.com:
{youtube}o7VhocMxY9U|640|360|1{/youtube}

To Top