ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης καλείται να αλλάξει πρόσωπο και να συνδυάσει τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα με νίκη κόντρα στον Ηρακλή (PRESSARIS LIVE, 17.00)

Επιτέλους δράση για τον Άρη που μετά από 17 ημέρες δίνει ξανά επίσημο αγώνα, φιλοξενώντας σήμερα στις 17.00 στο Παλέ τον Ηρακλή για την 2η εξ αναβολής αγωνιστική της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να δείξουν ένα βελτιωμένο αγωνιστικά πρόσωπο και να συνδυάσουν τον πρώτο τους φετινό εντός έδρας αγώνα με νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δημιουργήθηκε για να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Ηρακλής είναι μια καλή και αθλητική ομάδα, την οποία γνωρίζουμε και μας γνωρίζει αρκετά καλά. Η πνευματική ετοιμότητα και το ποιος το θέλει παραπάνω, θα καθορίσουν το νικητή» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σάββας Καμπερίδης, ο οποίος έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Σταμάτη. Ο Έλληνας γκαρντ συμμετείχε χθες για πρώτη φορά σε όλο το ομαδικό πρόγραμμα.

Από την πλευρά ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει επίσης άπαντες στη διάθεσή του, με τον Ηρακλή να προέρχεται από νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Άρης θα πρέπει να δείξει ομαδικό πνεύμα στην αμυντική του λειτουργία, κλείνοντας τα επιθετικά ατού του αντιπάλου και να περιορίσει παίκτες όπως ο Χάνλαν, ο Σαγκς, ο Μουρ και ο Καββαδάς, με τους τρεις πρώτους να αποτελούν τους πρώτους σκόρερ της ομάδας στην πρεμιέρα με 13 πόντους έκαστος. Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι το τεχνικό τιμ του Άρη περιμένει πολλά από τους Αμερικανούς της ομάδας, Τσάλμερς, Σούλερ και Λιτλ, οι οποίοι κινήθηκαν σε… ρηχά νερά κόντρα στο Μεσολόγγι.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι οι Σχινάς, Σταματόπουλος και Κάρδαρης.

To Top