ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης καλείται να λύσει το πρόβλημα του γκολ και να βγάλει αντίδραση απέναντι στη Λαμία

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Άρης φάνηκε να δυσκολεύεται στο γκολ, αλλά και στην παραγωγή των φάσεων. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα πως η καλύτερή του στιγμή χθες στη Ριζούπολη ήταν η κεφαλιά του Μπράμπετς και η απόκρουση – χαστούκι στην μπάλα του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Βέρχουλστ.

Οι ευθύνες από το χθεσινό 0-0 βαραίνουν τους πάντες. Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση. Η ομάδα έδειξε “μπλοκαρισμένη” σε ένα ακόμα παιχνίδι, δεν βρήκε τον τρόπο να σκοράρει κι έτσι πέταξε ακόμα δύο βαθμούς στη “μάχη” που δίνει να μπει στα πλέι οφ και να κερδίσει το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι καλούνται να αντιδράσουν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στη Λαμία. Ο Άρης πρέπει να βγάλει αντίδραση, ενώ καλείται να λύσει το πρόβλημα του γκολ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το “πηγαδάκι” του Άκη Μάντζιου με τους ρεπόρτερ του Άρη χθες έξω από τη Ριζούπολη κατά την αποχώρηση της ομάδας, με τον Έλληνα τεχνικό να δείχνει την απογοήτευση και τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν ήρθε το γκολ. Την Πέμπτη ο προπονητής του Άρη καλείται να βρει τον τρόπο να έρθει αυτό το γκολ. Όπως καλούνται και οι παίκτες να το βρουν με κάθε τρόπο!

To Top