ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης “καλεί” Ελ Χατζί Μπα για το κέντρο, συμπαίκτη του Καμαρά στην Εθνική!

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Άρη συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία, οι κιτρινόμαυροι έχουν στο… ραντάρ του εντοπίσει μια περίπτωση που ξεχωρίζει σε ότι αφορά τον χώρο του κέντρου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον κυρίως αμυντικό μέσο (αγωνίζεται και ως κεντρικός μέσος) Ελ Χατζί Μπα, ο οποίος είναι 29 χρόνων, ανήκει στην Γκίνγκαμπ, γεννημένος στο Παρίσι, έχοντας παίξει στις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, αλλά σήμερα είναι μέλος της Εθνικής Μαυριτανίας, συμπαίκτης του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Μάλιστα αγωνίστηκε βασικός με το Νο7 στη νίκη (3-0) της Μαυριτανίας επί του Σουδάν για πρώτη φορά με τη φανέλα της Εθνικής.

Το συμβόλαιο του με την Γαλλική ομάδα εκπνέει στις 30 Ιουνίου, οι άνθρωποι της θέλουν να τον κρατήσουν, όμως ο Άρης σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη καταθέσει την πρότασή του, η οποία δεν αφήνει αδιάφορο τον Μπα, λαμβάνοντας την σοβαρά υπόψη.

Ο 29χρονος αγωνίστηκε φέτος σε 29 αγώνες της Γκίνγκαμπ (26 για το πρωτάθλημα), πετυχαίνοντας δυο γκολ. Ήταν επίσης ο καλύτερος μέσος στο Ligue 2 σε επιτυχημένες ντρίμπλες ανά παιχνίδι (3,53 επιτυχημένες ντρίμπλες κατά μέσο όρο), δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη αχίλλειου τένοντα από την προηγούμενη σεζόν).

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάβρη, έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις Σάντερλαντ, Μπαστιά, Τσάρλτον, Στάμπαεκ, Σοσό, Λανς, ενώ από το 2019 ανήκει στην Γκίνγκαμπ.

To Top